Nie mam nigdzie dozownika

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Danusia, 28 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Jak w tytule!!! Poszukiwania nie pomagają. A nawet jeśli się znajdzie to w jaki sposób wsadzić do niego groszek? Same niewiadome. A dozownika z pierwszego zadania szukam juz od wczoraj. Proszę o pmoc w jednym i drugim!

2. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dozownik znajdziesz w pasku tam gdzie itemy.
    Dozowniki stawiamy bezpośrednio na łące. Wielkość każdego z nich to jedno małe pole.

3. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Dozownik znajdziesz w pasku tam gdzie itemy.
    Dozowniki stawiamy bezpośrednio na łące. Wielkość każdego z nich to jedno małe pole.

draculik34, dzięki ale nie mam tam u mnie tego itemu, właśnie przed chwilą w dekoracjachn szukałam. Nie wiem już gdzie szukać i co robć!

4. draculik34

Wpisz może u góry w wyszukiwarkę słowo dozownik .
    A zrobiłaś zadanie w którym dostaje się ten dozownik ?
    Jeśli zrobiłaś i nie ma go nigdzie zostaje kontakt z PT.

5. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Nareszcie, znalazłam! Mam tu w dekoracjach całe multum tych obrazkow i ten mi zginął w ich natłoku. Trudno go było znależć!
    Piękne dzięki draculik34 i miłego dnia!

draculik34 lubi to.
  6. draculik34

Super, że się znalazły :) Powodzenia :)

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

draculik34 pięknie dziękuję za pomoc.

A skoro dozownik został odnaleziony i Autorka nie ma dalszych pytań to temat zamykam i miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.