Nie mam kretów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ropuch102, 18 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ropuch102

ropuch102 Forumowy żółtodziób

Wchodzę na wesołe miasteczko i mogę wejść wszędzie oprócz planszy z kretami nie pojawia się nic ani biała plansza ani nic po prostu nie można wogóle tam wejść

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na początek zapoznaj się proszę z tym poradnikiem : >>>Gdy gra nie działa - poradnik<<<.
    Przede wszystkim wyczyść proszę ciasteczka flashowe, ewentualnie odinstaluj i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP.

Napisz proszę czy po zastosowaniu się do wskazówek problem ustąpił czy też masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. Kathea

Kathea Baron forum

Włącz kreciki, jak pojawi się biała plansza to idź zrobić sobie kawę. Gra musi się załadować, czasami trwa to chwilę, czasami ta chwila jest trochę dłuższa.

4. ropuch102

ropuch102 Forumowy żółtodziób

Ciasteczka już dawno czyściłam i nic to nie dało .Ale spróbowałam wejść teraz i już działa nie mam zielonego pojęcia jak i dlaczego ale ponieważ działa nie narzekam.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro problem ustąpił i wszystko już działa poprawnie to temat zamykam.

Kathea, dziękuję za pomoc.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.