nie mam itemu z ostatniego ewentu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tukan69, 8 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tukan69

tukan69 Forumowy żółtodziób

Nie mam itemu z ostatniego ewentu i nie mogę uruchomić chmurki. Zamknięcie gry nic nie pomogło. Proszę o pomoc.
    Pozdrawiam

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

tukan69, którego itemu nie otrzymałaś/eś? Czy na pewno obdarowalaś/eś wymagana ilość kotków? Próbowałaś/eś wylogować i ponownie zalogować się do gry? :)

3. tukan69

Tak, obdarowałem ponad 100 kotków, dekoracja na chmurce jest trzecia z kolei, nie wiem, jak się nazywa, wylogowałem się i zalogowałem do gry bez skutku.

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

tukan69, a nie ustawiłeś tego itemu gdzieś w ogrodzie, na jakims polu lub na innej chmurce na pnączu?

5. tukan69

Dziękuję za pomoc. Ustawiłem, wydawało mi się, że skasowałem ale został na łące. Wszystko się wyjaśniło, przepraszam za zamieszanie.

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

tukan69, cieszę się że sprawa się wyjaśniła. :) Skoro można to temat pozwolę sobie zamknąć. :)
    Życzę dobrej nocy. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.