nie ma takiego gracza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aweva55, 23 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Dostałam sówkę od znajomej i odpisałam na nią używając opcji odpisz i wyskoczył komunikat "nie ma takiego gracza " , więc wyszłam , weszłam w napisz wiadomość , wyszukałam gracza w znajomych , napisałam wiadomość , wysłałam i znowu komunikat jak wyżej o_O. To jak zniknął gracz przez 2 godziny , bo tyle trwało od otrzymania sówki do odpisania na nią o_O

2. Hmmm Nie wiem może spróbuj z innej przeglądarki ???

Po przelogowaniu tez masz taki komunikat ???

3. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Tak , przelogowałam i próbowałam w chromie i w mozilli i wyczyściłam ciastka i dalej nie ma takiego gracza :(

4. Wiesz co ??? napisz do Pomocy Technicznej bo to jest dziwna sytuacja ja z pozycji forum tego nie sprawdzę a Pt ma środki żeby się temu dokładniej przyjrzeć i sprawdzić :)

5. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Napisałam , jestem ciekawa co się stało ?

6. sweetsim

sweetsim Zaawansowany

juz poruszalam ten temat na chacie nie wiem co sie stalo bo zadna sowa do mnie nie dolatuje zglosilam problem do PT

Ostatnie edytowanie: 23 listopada 2014
  7. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Aniu Właśnie o Ciebie mi chodziło :), Chciałam Ci podziękować i wzajemnie życzyć powodzenia , ale się nie udało , taka tajemnicza jesteś xDxD
    Napisałam do pt i czekam na odpowiedź ;)

8. Masz jeszcze jakieś pytania ???
    Widzę dziewczyny że się odnalazłyście :)

9. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Korzystając z okazji ,że pojawił się ten temat to ja też do farmerki sweetsim nie mogę wysłać sówki . Wyskakuje mi komunikat ,że jest brak takiego gracza, co jest nieprawdą.
    Aniu dziękuję i za Ciebie również trzymam kciuki i życzę powodzenia :)
    Miłego wieczoru :)

10. sweetsim

sweetsim Zaawansowany

niestety PT znow podaje wymijajaca odpowiec podajac link do poradnika co zrobic gdy gra nie dziala czyli jak dla mnie zadna odpowiedz bo do poradnika sie zastosowalam a problem nadal nie znika

11. Dopytaj więc Pomoc Techniczną przez opcję "Odpowiedz " na forum nie rozwiążemy tej zagadki :)

Czy autorka ma jeszcze jakieś pytania ???:)

12. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Mam ale i tak nie uzyskam odpowiedzi :(jak widać , więc można zamknąć :(

13. Zamykam więc :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.