Opinie Nie ma jak w domu, czyli Dożynki 2017

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 14 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Dziękuje wszystkim za doping, super zabawę, emocje...:);)
    Gratulacje dla wszystkich, bez wyjątku:)

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

wejdziesz przez domek;)

3. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Czesc :D
    No to mamy koniec..ubezpieczlam tyly i sie udalo gdzies na szarym koncu slomiana chatke zdobyc. Strasznie sie ciesze- odbudowywanie zapasow pewnie zajmie lata swietlne ale warto bylo.
    Dziekuje za doping i wspolna zabawe na forum.:inlove:
    Gratulacje dla wszystkich-szczegolnie dla graczy TOP 1000- nerwy macie ze stali.
    Do nastepnego razu :)

4. marmlada

marmlada Fanatyk forum

dzięki,no faktycznie od 15
    co dożynki robią z człowieka... xD:cry:xD

5. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Domku też niestety nie mam. Wszystko zajumali :p;)

6. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Zgodnie z zapowiedzią sprzed kilku dni, dorzucam jeszcze podożynkowe statystyki uwzględniające tegoroczne zmagania dla TOP-1000 :)
    Może ta wiedza przyda się w przyszłym roku. :D

7. magdalena

magdalena Weteran forum

Ja tam wole pitombe i goje - tańsze w zakupie drzewka ;)

8. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Mnie też.

9. migra

migra Okazjonalny autor

Super . Piękne.

10. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Dokładnie- u mnie też ni zegara, ni domku8)xD

11. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Zaszalałam w tym roku jak pijany zając, xD ale jak się bawić to na całego;) Mam nadzieję, że swój cel osiągnęłam, ale to okaże się za jakiś czas:p

Dziękuję za doping i gratuluję wszystkim TOPowiczom :)

Do zobaczenia w przyszłym roku i oby jeszcze w większym składzie :)

12. _Myszka30_

_Myszka30_ Naśladowca mistrzów

Teraz już na spokojnie i ja Gratuluję Wszystkim TOP-owiczom..:)
    Dziękuję również za Wielki Doping Kibicującym!
    Tym którym niewiele zbrakło- nie poddawajcie i startujcie za rok!
    Bardzo mnie kusiło aby wrzucić coś więcej przed końcem (nerwy były straszne!) ale zaczęłam ten Top z 7-ami i chciałam razem skończyć!
    DZIĘKUJĘ!! Jesteście WIELCY!:)

13. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

troche szczepek mam jakby co;)

14. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Wszystkim TOP-owiczom serdeczne gratulacje!!!!:inlove::inlove::inlove:
    Jesteście wielcy!!!!!!!:inlove::inlove::inlove: Tyle Polaków na liście chyba jeszcze nie było!!!
    Gratuluję także odwagi Debiutantom, co to pierwszy raz startowali, gratuluję tym , którzy walczyli do końca, ale sie nie udało - za rok będzie lepiej:inlove::inlove::inlove:

15. magros

magros Nadzorca forum

gratki tym ktorzy sie zalapali w top a szczegolnie wspulczuje tym ktorym niewiele braklo aby byc w 1000 norbi podziwiam cie

16. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Dzięki wszystkim za doping, pompony i kiwanie palcem w bucie też.
    Gratki dla wszystkich co brali udział w TOP i dla tych co w TOP się utrzymali.

Znakomicie się bawiłam...i za to dzięki ogromniaste. Wszystkim, za wszystko.

Przepłaciłam mimo sknerstwaxD, ale jak zajrzałam do stodoły i zobaczyłamxDxD16 owoców pitomby...to się obśmiałam że hej....A goja mi się schowała jakoś i została....
    no bo ile można tak trzymać i kisić w stodole:)

Dzięki.

Ostatnie edytowanie: 23 listopada 2017
  17. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

A mi w dwóch ostatnich godzinach odwaliło i zaczęłam wrzucać, żeby skrzyneczki zgarnąć i zobaczyć z ciekawości co powyskakuje.. tak wrzucałam, wrzucałam... i przyszła mi do głowy myśl, że w sumie to dobry sposób na pogrzeb dla farmy - wrzucić wszystko do wora xD no i tak wrzucałam, wrzucałam.. i przyszedł nowy pomysł xD że w sumie to co się będę grzebać, skoro się na forum od nowa zadomowiłam i wchodzę codziennie... wymyśliłam, że wrzuce wszystko, co do sztuki, razem z narzędziami i pełniowymi, co się nie da wrzucić to wyprzedam (czyli głównie pasze, perfumy itp), i z pustą stodołą... zaczne grać xD taki eksperyment. Po totalnym wyczyszczeniu stodoły przez najbliższy rok do kolejnego topu będę grać, nie typowo pod top, tylko normalnie, robiac eventy, misje i przy okazji gromadząc zapasy.. a za rok znowu wszystko wrzucę :D ciekawa jestem efektów :p

18. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Gratulacje dla wszystkich TOPowiczów - i dla tych co się uplasowali i dla tych co próbowali, a się nie udało!!!!
    Dobra robota!!! :inlove::inlove::inlove:

W tym roku nie startowałam, ale mocno kciuki trzymałam i teraz czas na leżankę xD
    W przyszłym roku - sobie cel postawię - też się do TOPu wybiorę ;)

Ostatnie edytowanie: 23 listopada 2017
  19. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Wszystkim uczestnikom gratuluję zajętych miejsc :)
    Dziękuję za te pospolite ruszenie w ostatnich godzinach eventu, za każdą sówkę i każdy prezent :) Emocje były ogromne :)
    A że się nie udało teraz, to może uda się za rok :)

20. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

dopiero wróciłam do domu nie wiem jak nisko upadlam;)
    mam pytanie gdzie mogę znaleźć listę dożynkwą
    dzięki za wyrozumiałość

.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.