Opinie Nie ma jak w domu, czyli Dożynki 2017

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 14 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 6elka4

6elka4 Baron forum

2 lata temu to mnie tu nie było(przerwa z przyczyn osobistych);),więc nie wiedziałam,ale w tym roku jestem i kibicuję wszystkim biorącym udział w Topiku. Niech moc i łokcie szeroko rozpostarte będą z WamixDxDxD

2. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Gosia, a gdzie kucyki....i tym tam ostrożnie machaj, bo odpadnie ci co, albo deptać zaczniesz....

3. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Widziz sama co te dożynanie robi z człeka...xDxD
    Gosiaczku..aż tak...no no..pobiłaś wszelkie rekordy kibicowania xDxDxDxD

.[​IMG]

4. 6elka4

6elka4 Baron forum

Moje posumowanie Dożynek,doszłam (nareszcie) do pnącza,oczywiście po najmniejszej linii oporu,czyli omijając ostatnie zadania w domkach nr 2 i 3. Oddałam parę tys. goździków,kilka kołderek (z łatek zdobytych w evencie wędkarskim,no i ze skrzyneczek oczywiście) Kończę z wynikiem 5 580 610,uważam,że normalnie zaszalałam,choć moja pozycja w Topie jest nadal >3000 xDxDxD

5. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

no po co Ci to było oddawać inne aniżeli ewentowe!!

Dybilas4, 6elka4 oraz kalina-malina lubią to.
  6. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dla potencjalnej żyrafy :) na przykład:)
    5 mln to całkiem dobra cena.
    Mnie chcieli wymienić za dwa kulawe wielbłądy;)

7. 6elka4

6elka4 Baron forum

Biję się w piersixDnie chciało mi się siaćxDa chciałam mieć parę skrzyneczek,ot taka pazerność farmeraxDxDxDNo i najważniejsze zaznaczyłam swój ślad w Dożynkach

8. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Kobieto sińców sobie narobisz to raz a dwa widziałaś Gosię czym machała. możesz tak skończyć.. :D:D
    Troszkę zmęczona ( jak widać na załączonym obrazku) jestem ale twardo wam kibicuje...
    [​IMG][​IMG]

9. 6elka4

6elka4 Baron forum

Przekonałaś mnie,Gosi kumpela jest super,ale te jej walory co najmniej wątpliwexDxDxDW takim bądź razie poklęczę w kącie na grochuxDxDxD

10. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Pogadamy za jakieś 20 lat o walorach :D Stara się kobiecina a tu się z niej wyśmiewają,,,;)Nie klęcz na grochu,brawa Ci się należą..

11. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Przyszłam Wam pokibicować, na duchu podtrzymać, pomponami pomachać :p

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

12. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

13. chris975

chris975 Fanatyk forum

14. -norbijas-

magdalena, .Basia410. oraz ankagdw lubią to.
  15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No to już jest szczyt szczytów-jak można po takim czasie cokolwiek zmieniać? :mad: Zresztą od początku uważałam,że jak na nagrody w TOP,to dosyć cienkie w tym roku...

16. -norbijas-

,..zrobil sie szum na de...byli pewni,ze domek bedzie rowniez obejmowal to trzecie pole;) dzis po aktualizacji ..zaczeli troche dymic no i bp chce przemyslec sprawe...

17. chris975

chris975 Fanatyk forum

18. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

do piątku się namyślą xD w sensie góra
    miejmy nadzieję ze gracze nie będą chcieli przedłużenia eventu czy tym podobne
    jak ogłoszą za 5 14-ta i owieczki na taczkach wjadą

zaczyna się jazda coraz lepsza :p

19. chris975

chris975 Fanatyk forum

Niech myślą, myślą i wyślą królową aby wszystkie dożynkowe smrodki zakamuflować :D

Trzeba coś zaraz do wora dorzucić 8)

20. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Przyszłam naszym pokibicować i trzymam kciuki aby wszyscy utrzymali się na swoich miejscach

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.