Opinie Nie ma jak w domu, czyli Dożynki 2017

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 14 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Oj norbi, norbi pilnujmy własnych realnych zasobów.xD Poza tym dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach....;)xD
    Masz może jakieś pompony ? xD

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Jak miło, że pan TL (m)ultistars ma obrończynię na polskim forum.
    Bo u siebie na .hu to ma cały komplet obrońców, myślę, że mógł śmiało zdjąć gustowny kombinezonik ze skóry nosorożca, a rodacy namaszczają go wonnymi olejkami.
    "Kazał się ściągnąć"...?
    Hmm, ciekawe.
    Hallo, znawcy - to można tak "kazać się ściągnąć" i ślad po kimś nie zostaje...?

3. 6elka4

6elka4 Baron forum

Wydaje mi się,że forma został ściągnięty,będzie bardziej adekwatnaxDxDxD

4. juliuszka

juliuszka Generał forum

A sportowy słonik to gdzie jest ?

Ps. Ja też wolę doping zamiast tych debat.

5. pretorianka

Namaszczają jak jakąś mumię ? Brrr . A co do "samozdjęcia" z listy. Tak chyba zrobiła nasza TL na liście dożynkowej. I zniknęła bez śladu, no ale (cyt) co ja tam wiem.;) Wiem, że nic nie wiem. Och.. prawie jak Kartezjusz. 8)

ross2 lubi to.
  6. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

[​IMG] A babcia spada na liście TOP . Ale nie tak całkiem - nie martwcie się .

7. zzizzie

Doping czy debaty - oto jest pytanie.

I zapewniam, że mimo mojej ogromnej niechęci do takiego dopingu, włączyłam się w debatę nie po to, żeby stłumić ten doping, tylko dlatego, że omawiane sprawy wydały mi się ważne i zajmujące dla wszystkich graczy.
    Cóż, jak widzę, myliłam się.
    Dziwne, że takie rzeczy (prawie) nikogo nie obchodzą.

8. juliuszka

juliuszka Generał forum

Nabite 277.777.777 i dwadzieścia dwa biało-czerwone herby obok siebie.
    Raduje się serce, raduje się dusza.

9. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Zuza,zapewniam,że nawet takich maluczkich graczy,jak ja,obchodzą8) Tyle,że niewiele z tą wiedzą zrobić możemy...

10. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Nie dalej jak wczoraj/ewentualnie w niedzielę widziałem tego screena... tosz to szokkkko_O

11. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

A skąd taka informacja Pretorianko, że kogokolwiek wywalili ?

Pytam dlatego, że takie wywalenie, rodzi natychmiast wniosek, że było za co ... a jeżeli było za co, to mamy właśnie trzy strony domysłów, jak, gdzie, na czym zarobił i z pewnością nieuczciwie. Bo jakby było uczciwie, to przecież by nie wywalili - i koło się zamyka.
    A może po prostu wojna na węgierskim forum, przeniesiona na grunt forum niemieckiego, a za pośrednictwem żądnych senascji i zadymy informatorów na grunt innych for europejskich w tym naszego, dała się wspomnianemu graczowi tak we znaki, że sam poprosił o zdjęcie z listy ... z wszystkich list.
    A ponieważ zarzutu konkretnego nie było i nadal nie ma za co postawić, funkcję swoją pełni dalej.

... i to jest sensacja, to jest informacja dnia :)
    Tylko teraz w tym watku, wydaje się kompletnie nie na temat ... niestety.
    Trzymajmy kciuki za naszych :) Już niewiele czasu do finału :)

12. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

z naciskiem na "chyba" .
    Zuzka bo tak łatwiej,wygodniej i bezpieczniej ...a klimat jaki mamy to kazdy wie :oops:
    mozemy- porozmawiac;)

Marek -zazdroszcze optymizmu ;)

13. ross2

ross2 Komandor forum

Obchodza Zuza ,obchodza :)tylko cos trafia ze jestesmy tacy bezsilni na to co sie dzieje :(a moze nie jestesmy tylko ja to tak widze bo w koncu cos drgnelo a to juz wasza zasluga :D

14. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

A babcia trzyma za wszystkich kciuki [​IMG] i kibicuje [​IMG] mocno [​IMG]

15. zzizzie

Nic nie można zrobić z tą wiedzą, fakt.
    W dodatku trochę złudzeń można stracić.
    Ale ja tam zawsze wolę wiedzieć.

Zerknij może jednak najpierw do postu niemieckiego CM, gdzie jest zapowiedź usunięcia tego funkcyjnego z TOP, oraz do następnego postu z informacją, że zostało to dokonane.

No i jeszcze jedno: na węgierskim forum żadnej wojny nie było.
    Teraz za to jest żałoba, do której oczywiście każdy może się przyłączyć.

16. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Kibicuję Wam Wszystkim :)

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Słonik przygotowany specjalnie dla Was przez Kamilę pojawi się niebawemxD
    Tylko nie krzyczcie, że oczopląs macie :D

17. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Czesc. Mylisz sie Zuza. Wiele osob to obchodzi..niewielu zabiera glos- byc moze chodzi o to o czym pisze Gosia- poczucie, ze niewiele mozna zdzialac zniecheca ludzi do wlaczania sie w sprawe.
    Mnie osobiscie nie interesuje kto goscia z list zrzucil, czy tez sam 'biedaczek' sie postanowil wycofac. Nie ma znaczenia. Wazne , ze jest reakcja, ze sie 'stalo'. :)
    Dobrze, ze z Norbim o tym piszecie- nie kazdy ma czas czy tez mozliwosci obleciec obcojezyczne fora.

Do tych, ktorzy musza cos lubic bardziej- debaty albo doping- spokojnie na forum jest miejsce na jedno i drugie. ;)

18. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Aniu - każdy zarzut, do czasu przedstawienia dowodu, pozostaje domniemaniem, które nie czyni z podejrzanego winnego.
    Ja poproszę jeden dowód na wywalenie kogokolwiek z tej listy i z zapałem włączę się do dyskusji.
    Do tego czasu, złego słowa na człowieka nie napiszę i uważam, że wszyscy, którzy wieszają na nim psy - czynią to pochopnie i bezpodstawnie.

19. KrysQ

KrysQ Aktywny autor

U was tez k.tynka jest znowu na 2 miejscu za innym bratankiem?

20. pretorianka

A może doczytasz mój post do końca. hmm. Napisałam m. in, że TL jest nadal, więc to mogą być pomówienia.:) A o tym, że go usunięto z listy dożynkowej i to już drugi raz, to już wróble na płotach ćwierkają...;) Węgrzy przyoblekli swoje herby na dożynkowej liście w czarne, żałobne barwy na znak solidarności ze swoim bardzo tam lubianym i cenionym TL potraktowanym wg nich bardzo niesprawiedliwie, wręcz skandalicznie.

-MarekW-, ross2 oraz gosiagosia60 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.