Opinie Nie ma jak w domu, czyli Dożynki 2017

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 14 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Ależ mnie palce świerzbią :D ale nic z tego :D farma mi jeszcze miła przez kilka miechów :D

Stoję na 822 miejscu i nie mogę znaleźć siły, żeby wspiąć się wyżej. Może jutro jak się prześpię ;)

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

tak na moje oko..to moga sie szykowac spore zmiany..ogolna sprawa jest zbyt powazna by ja tak zostawili....;)

3. marcinek74

marcinek74 Hrabia forum

No to zamiast dożynek mamy wykopki ;)

4. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Do twarzy Ci w tym hamaku więc aaaaaaa kotki dwa :)
    Jakieś emołszyn widzę w wątku:music:

5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Nie wiem,nie znam się ale uważam,że to chyba coś nie tak...Komu z Ekipy by się po farmach ganiać chciało i sprawdzać stan towaru u graczy?o_O Już widzę naszą TL,jak nocami myszkuje :D Włos rozwiany w oczach szaleństwo,bo ktoś ma 3 sałaty więcej...Chyba popadamy w lekka paranoję...
    Na liście wciąż jestem,pomału opadam...

6. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Ja myślę,że to wcale nie chodzi o podglądanie innych graczy,a o zupełnie coś innego,ale ja ze wsi jestem i mówiąc językiem zzizzie co ja tam wiem 8)
    Z księzyca też nie spadłam i ciemnoty sobie wciskac nie dam 8)
    Byle do czwartku.Lista jakos zamarzła:music:
    Sprzedać nie sprzedać dorzucić kołderki czy nie bo w koncu o nich zapomnę,a parę z eventu ich wpadło

7. -norbijas-

tylko czemu userzy do kontaktow miedzyludzkich korzystaja z wszelakich komunikatorow a nie z sow....pomijam tu aspekt tego,ze sowa wolno lata.....

8. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

mysle ze to nie paranoja a poprostu niemoznosc pisania pewnych rzeczy o ktorych sie wie na forum;)oczyma osoby zyjacej w niewiedzy faktycznie paranoje mozna wypatrzec...
    moj kurczak bierze udzial w topieo_Ono cos takiego...tego jeszcze nie gralio_OxD:cry:

9. gosiagosia60

Napisałam,ze się nie znam ;) Jak ja bym była TL,BA czy kimś tam innym,to za chiny by mi do głowy nie przyszło podglądać komuś prywatną korespondencję-już nie mówiąc o tym,że gra,grą ale to karalne jest chyba...

10. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A dowody...?
    Nie ma dowodów, nie ma przestępstwa.
    Ale ogólnie to luzik, twojej sałaty nikt nie podlicza o czwartej nad ranem.

A poza tym - jak zresztą wynika z tego, co napisał ten niemiecki CM - nie chodzi o to, czy ktokolwiek komukolwiek liczy sałatę.
    Chodzi o możliwość liczenia.

11. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Ja tam się nie znam na tym całym szpiegostwie... ale wiadome jest że jak ktoś jest z ekipy to bardziej kuje w oczy im wyżej na takiej liście jest... więc dla świętego spokoju mógł się trzymać w połowie pierwszego tysiąca i by po oczach innym nie dawał... nie sądzę żeby takie inwigilowanie kont graczy było na jakąś wielką skalę i że ktoś lata od farmy to farmy i liczy wspomnianej wyżej sałaty, ale do tych najlepszych i najbogatszych to nawet z samej ciekawości ktoś mógłby zajrzeć co taka np. k.tynka czy ktoś jej pokroju ma w stodole. Ale nawet bez zaglądania wystarczy że widzą poradniki przed resztą graczy już tu drzemie potencjał do zarobku... nie raz jest tak że ginie nagle jakiś towar z targu np kilka rodzajów zwierząt na szaro... lecę do zgaduli tam żadnych plotek... i sama się wtedy zastanawiam czy ktoś przypadkiem nie wie czegoś wcześniej od reszty.

12. -norbijas-

i mozliwosc wykorzystania tych i innych informacji do niecnych celow....jak to ich CM napisal to nie sa normalni gracze..

13. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Gosiu tak jak Ty podchodzę do całej sprawy :)

Tak właściwie to ani mnie to ziębi ani parzy.
    No ale ja już taka jestem i w realu. Żyję swoim życiem, nie zaglądam nikomu ani do portfela ani do korespondencji.
    Daleka jestem od wtryniania się w czyjąś miskę, dopóki mnie to nie dotyczy.

W TOP-ie udział dalej biorę i czy na liście będzie czy nie będzie TL węgierski, polski czy niemiecki nic dla mnie nie znaczy.

14. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Katynkę atakuje inny bratanek?

15. gosiagosia60

Zuza,osoba pracująca dla firmy,która organizuje konkurs,nie powinna brać udziału w tym konkursie...Tylko dlaczego akurat teraz,w tym roku,po cichu,to wprowadzają?Dlatego ten cały swąd się robi...A miało być miło i przyjemnie...I wiem,że nie o moją sałatę chodzi ;)

16. -norbijas-

w pierwszych edycjach dozynek ekipa nie mogla brac udzialu...nie pamietam kiedy to zmienili..ale w zeszlym roku mogli startowac

17. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Pozazdrościć nastawienia.
    Moja micha pełna, to co mnie obchodzi, czy imprezka jest uczciwa czy może niekoniecznie, tak...?
    Cóż, dobrze, że są ludzie, którzy widzą coś więcej poza tą własną michą.

Kto powiedział, że miało być miło i przyjemnie...?
    Aha, chyba ekipa to sugerowała.
    No tak.

Dla mnie akurat pompony przyjemne nie były, ale to ten mój spaczony gust... natomiast brak reakcji w sytuacji, kiedy funkcyjny z dość nieciekawą przeszłością nagle wykorzystuje zmianę w OWH oraz własne zasoby, żeby odwalić pokazówkę, byłby oburzający.
    Oburzający dla ludzi kierujących się trochę szerszym poczuciem uczciwości i sprawiedliwości.

18. -norbijas-

nic dodac nic ujac...;)

19. gosiagosia60

Ale o co chodzi?O te 3 piksele?o_Oo_Oo_Oo_Oo_O I pytanie-dlaczego ktoś,z nie ciekawą przeszłością,dalej jest funkcyjnym?o_Oo_Oo_O

6elka4 lubi to.
  20. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

tak,to powinni uporzadkowac juz dawno.topy nie sa od dzis.to nie sa pierwsze dozynki ,ze mozna mowic o probach i bledach.
    jeszcze nie widzialam dozynek bez smrodu...szkoda w sumie.:oops:a to ,ze zawsze ktos komus przy takim wydarzeniu i nie tylko w gacie czy inne miski zaglada to standard przeciez,no coz :sleepy:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.