Opinie Nie ma jak w domu, czyli Dożynki 2017

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 14 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Podziwiam, podzielam zdanie co do skrzynek, choć nie lekceważyłabym ich tak całkowicie.
    Moje zapędy skutecznie studzi coś innego ( nie wiem co prawda, ilu z nich jeszcze gra...ale ...)

O tym mówię.

2. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Dz. Dobry :) Ewencik robię , a w trakcie zastanowię się nad dalszą taktyką ;):).

magdusia668, Tralanetka oraz 6elka4 lubią to.
  3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

6..7..8..9..graja na 100%..zreszta oni nie beda musieli nic ruszac z konta;)

4. 6elka4

6elka4 Baron forum

Dobra,to już wiem,że trzymam kciuki za Rafała i Norbiego. Przyznawać się kto jeszcze startuje w Topie? A tak swoją drogą to niezła ze mnie lama,znów pomyliłam plantację z leśną polaną;)xDale trzymam się planu,sieję na 3 polachxDa na 2 stawiam drzewka;)

5. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

jeden z nich jest na moim targu non stop
    dla mnie to żaden ranking bo zwykłą orką tego nie nastukali :p

ciekawa jestem czy będzie na liście i gdzie :p

ilu takich jest? zostaje jeszcze miejsca xDdla malutkich normalnych orzących?

ale "nie ma jak w domu" super tytuł dożynek xD

6. zefirek55

zefirek55 Zaawansowany

tak Kochana,ale jeszcze też trzeba żyć w realnym świecie:) chodzic do pracy,sprzatać,gotować,etc. usprawnienia powodują ,że gra jest przyjemnością a nie katorgą. tak ja odbieram a każdy moze miec swoje zdanie. pozdrawiam i życzę powodzenia

7. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Zwykła orka tutaj niepotrzebna. Wystarczy handelek na targu i ot cała tajemnica.
    Wiem po sobie, bo w ciągu ostatniego roku zarobiłem ok. 1 mld na handelku i zgromadziłem oprócz tego towarów za ok. 600 mln. (oczywiście nie licząc tych, które sam wyprodukowałem).;)xDxD

8. Tralanetka

Czyli zarabiałeś minimum po ponad trzy miliony dziennie .:p Da się, jak się nie jest maniaczką robienia eventów. I to robienia bez zbytniego popędzania tymi wszystkimi usprawnieniami o których wiemy. xD

9. godia17

godia17 Fanatyk forum

Żeby dorobić się takiej kasy gracze posługują się głową. Nikt myślący nie biegnie teraz na targ by kupować owoce , których cena znacznie przewyższa wartość ze stodoły :) Ci gracze zapewne będą sprzedawać by powiększać swój wirtualny majątek.
    Brawo Marian :)

Panów mamy odważnych....gorzej z kobitkami....ukrywają się;)

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zefirek55 Twój post z samym cytatem usunęłam.

11. pdobrzynska

Zbierz się Małgosiu. Warto, bo nagrody są wypasione dla tych najlepszych - dasz radę.

12. godia17

godia17 Fanatyk forum

Marian :) rzadko głowy używam, portfel głęboko w kieszeni;) więc szanse marne. Myślę,że dolna granica w TOP 1000 to może być 800 mln. No wiesz z torbami chcesz mnie puścić :cry:

13. magdalena

magdalena Weteran forum

Główni gracze w TOP nawet nie zastanawiają się nad skrzyneczkami.

Ja też rok pohandlowałam i spokojnie czekam na początek ewentu.

Ps. Pozdro dla walczących i powodzenia w układaniu planu na najważniejszy ewent w tym roku.

14. 6elka4

6elka4 Baron forum

Torby nie są takie złe,w pewnym znanym sklepie jest promocja na to co do niej załadujesz,od 30 do 70%;)xD

15. Tralanetka

Będę polemizować. Właśnie dlatego, że głowy używasz, to i portfel skryty głęboko.;) A na tegorocznych doźynkach zapowiada się niezłe strzyżenie owieczek i to z realnych zasobów właśnie. No ale dożynkowicze dadzą się ostrzyc nie byle komu. W tym roku będzie to " Elegancki wilk " :cry:xDxDxD

16. pdobrzynska

A może byc i większa.;)xDxD
    To jest wszystko uzależnione od ilości startujących po skrzyneczki.

Tralanetka, 6elka4 oraz empatyczna lubią to.
  17. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Event robię jak każdy...:oops::oops:no prawie każdy...xD TOP nie dla mnie...,mimo że gram już długo..to niestety z przyczyn nie zależnych.. od moich chęci mam przerwy mniejsze większe..I z powodu z tych przerw ciągle jestem do tyłu...co wcale mi nie przeszkadza w zabawie w farmerkę..:p:p
    Będę kibicować naszym topowiczą ...Swoją drogą to ten elegancki wilczek udaje skromnisia a strasznie zachłanny będzie żeby nie uzyć słowa krwiożerczy...xD

18. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

2 tez jest aktywny, przynajmniej na targu:p skąd bierze mega ilości roślin i drzew nie wnikam, ale zasoby ma potężne ;)

19. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Dzień dobry
    [​IMG] ... a te Dożynki to już są, czy dopiero jutro mają być ?

20. picantinio2012

picantinio2012 Półbóstwo forum

witam, numer 1 jest na moim targu stałym sprzedawcą..

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.