Opinie Nie ma jak w domu, czyli Dożynki 2017

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 14 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

wiesz to chodzi o to , że cos jest nie tak z tym wszystkim , ale ja się nie znam - klikaczem jestem marnym .

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

rownowartosc 225,225 tys goji czy innych pitomb

3. 6elka4

6elka4 Baron forum

Jeżeli do mnie pijesz z tym 90 levelem,to nie muszę Ci się chyba z niego tłumaczyć;)

piotrs i Tequilator lubią to.
  4. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

w Top liczy się każdy milion to nie tak wcale marnie weź np uzbieraj ten wsad z wartości w stodole - wcale to nie jest tak mało
    to już jest o te kilka mln poprzeczka wyżej ustawiona

5. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Dożynki robię tylko do pnącza i pewnie coś dorzucę extra - ale w topie udziału większego nie przewiduję:p przy okazji pójdę na ryby:D Pnącza lubię. :inlove: Całkiem niezłe są...:)
    A pamiętacie jeszcze takie? [​IMG]
    Większość (jeśli nie wszystkie)8)z tych co dają teraz to petardy w zestawieniu z tym;)
    Miłego dnia i owocnych łowów;):D

6. piotrs

piotrs Książę forum

a ja tak sobie myśle-lubię poklikać,a że idzie grudzień i święta-to chyba wiem gdzie ulokować bardziej korzystnie mój grosz ,to tylko gra-czego tu można chcieć więcej ;)

7. Tequilator

Tequilator Zaawansowany

Absolutnie nie . Mam podobny, u mnie średnia roczna to 17 poziomów

8. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Doberek
    Jak tak sobie poczytałam to doszłam do wniosku że tym razem trzeba zacząć
    od karty kredytowej i zakupów a dopiero później gumiaki na nóżki , widły w dłoń
    i do boju. No cóż, kartę myszy mi zjadły- nie wiem jak tego dokonały, a jednak
    im się udało- więc ze startu a TOP-ie nici, może trochę powędkuję i tyle.
    Dobrego dnia:inlove:

9. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Pamiętajcie tylko jutro by kilka(naście) minut po starcie ewentu wstrzymać się ze zbieraniem wypadalców, wcześniej trzeba się upewnić i wyczaić czy błędów nie będzie a coś czuję, że :wuerg: mogą być -.-

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Opierając się na testowej wersji gry, zadania w domkach można będzie robić jednocześnie a lista TOP3000 będzie dostępna od początku wydarzenia niezależnie od stopnia realizacji zadań eventowych.

11. 6elka4

6elka4 Baron forum

Posieję,połowię,poklikam,a co z tego wyjdzie-zobaczymy. Plan mam taki,sieję do dożynek na 3 polach farmy,a na bahamie stawiam drzewka na wypadajki,bo robię luksusowe przynęty,mam ochotę tylko na merliny;)xD

12. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Też mam taki plan.... cieszę się, że leśna wyłączona z eventu - baobaby pozostaną, na dwóch polach na noc włośnica (przyda się do misji i na wypadajki), na Bahamie zagrody i drzewa, po starcie eventu usuwam z plantacji zagrody i zmieniam na pola i sieję eventówkę. Trochę dużo tej rośliny , ale damy radę, nie takie ilości się siało xD Będzie dużo roboty, bo oba eventy wymagające pilnowania ;):p

6elka4 lubi to.
  13. kruszynka09

kruszynka09 Czeladnik forum

do rzędu chmur (jeśli nie trzeba domków poklei robić ) trzeba;
    15250 eventowki,
    750tys. równowartości roślin
    400tys. równowartości owoców
    100tys. równowartości zwierząt
    120tys. równowartości produktów
    dobrze liczę?

aisunell i -norbijas- lubią to.
  14. zefirek55

zefirek55 Zaawansowany

oj przydałby się kombajn na pół ceny :) sporo siania,klikania i jeszcze połowy z kombinowaniem co oddać do TOp-u,toż to pół dnia zejdzie:p

15. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Po przeczytaniu poradników dla mnie sprawa jest jasna. Ryby połowię, bo coś tam kupię, ale niewiele. Po drugie w dożynkach zapowiada się prawdziwa "rzeźnia" ponieważ tak faktycznie to liczy się tylko pierwszy tysiąc - reszta marna - niewarta wrzucania towarów ze stodoły. Część podstawowa "mus" się zrobi a potem tylko kibicowanie tuzom z polską flagą. Pozdrawiam, a ewentualni chętni z mniejszymi zapasami niech jeszcze raz przeanalizują, czy chcą wyczyścić stodoły tylko dla samego udziału. Ale to pozostawiam do decyzji każdego farmera. Każdy działa na swój rachunek i swoją odpowiedzialność.

16. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

był kombajn za pół ceny tydzień temu :)

a pół dnia to i tak będzie mało ;):p
    ja mam wprawę robienia eventu prawie tydzień nie muszę go machnąć w 1 dzień xD
    trza tylko siać zbierać i siać ;)

gosiagosia60 lubi to.
  17. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Po mopsach można było domniemać , że kasa znowu zagra.
    Do tego nie pchali się z nieudanymi podziałami , a dołożyli wrzucanie do wora od początku.
    Te rozsądna dla BP ruchy oznaczają , że poziom przynajmniej TOP 1000 będzie niespotykanie wysoki.
    Mogli dać jeszcze trochę lepsze itemy dla 2000 i 3000 , a może tak mi się tylko wydaje8).
    Ty razem nie zamierzam marudzić , bo Dożynki zwyczajnie lubię , robię , startuję , o TOP-ika walczę.
    To wszystko na swoich owocach i bez nabywania skrzyń z narzutami czy koszyków wielokrotnego zakupu , pozwolę innym utrzymywać naszą grę.

Powodzenia dla robiących podstawę , mocnych nerwów i udanego zakończenia dla walczących o TOP.

Dom z cegły zrobił na mnie wrażenie , ma bardzo solidne podstawy;).

Bry jak zawsze.

Ostatnie edytowanie: 14 listopada 2017
  18. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

dolozyc do naszych prognoz tak z 150 -200 mln i bedzie ok;)
    po zastanowieniu jednak robie top..nie straszne mi skrzynki8)

19. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Mój plan na podstawową część :

Do pierwszego domku foki albo rogaty potwór z wyspy, drzewa sandałowiec lub pitomba lub goja, co kto woli plus ewentówka
    Drugi domek goździk i owca cukierkowa lub zamiast niej 130 nietoperzy albinosów, 200 świnek brązowych, 50 koników halfinger. 10 pand niemowlaków 10 pand na szczudłach plus 1 ryba – błazenek, ewentówka
    Trzeci – wiadomo tylko ewentówka
    Do czwartego 44 dywany, a owoce wyspowe każdy dobierze w zależności od swoich zapasów., ewentówka

20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

SperanzaE usuń proszę emotki z podpisu sygnatury tak aby były 2 wiersze:

2.1. Nick, sygnatura, awatar

Nick, awatar, sygnatura i podpis nie mogą naruszać punktu 1.2. Regulaminu.

(...)

Sygnatura - dozwolona jest sygnatura graficzna o maksymalnych wymiarach 500 x 200 pikseli oraz podpis zawierający maksymalnie 2 wiersze (czcionką o wymiarach max. 3)

Język podpisu jest dowolny (pod warunkiem zamieszczenia polskiego tłumaczenia).

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.