Opinie Nie ma jak w domu, czyli Dożynki 2017

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 14 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Znowu taki wyścig szczurów... tym razem skrzynkowy a co za tym idzie złotówkowy.
    Nie żebym kogoś obrażał, broń boże, jego kasa jego sprawa tylko przykro patrzeć na tą zachłanność BP...
    Tym bardziej jestem za wprowadzeniem do gry bajora dla pijawek :cry::cry::wuerg:

No żeby w temacie było to udział biorę tylko nie wiem jeszcze na którym domku skończę, wędkarski na pewno zrobię 8)

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No fajnie, mogę odżałować te niecałe 500 florków.
    Tyle że to niczego nie zmieni, bo prawdziwe zawody będą znacznie powyżej.
    Czyli praktycznie każdy, kto chce mieć miejsce w TOPie, musi zrobić zakupy, żeby się zrównać z resztą zawodników (bo poważnie traktujący tę imprezkę niewątpliwie zakupy zrobią). Po zakupach można już odpalać pompony itd.

No nie wiem, sprytnie pomyślane, ale mnie się to nie podoba.

3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

robie tak samo...ten wczesniejszy wyprzedazowy event odpuscilem;) jesli teraz bedzie podobnie to stodole wyprzedam na targu,,

4. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Na pewno część braci farmerskiej się skusi, ja spróbuję swoich sił :)
    Dokładnie, można dużo zyskać, aczkolwiek nie sądzę, żeby Jackpot był szczególnie często trafiany;)

5. -norbijas-

a kto ich tam wie jak ustawia wypadalnosc;) dla nich idealnie by bylo gdyby byla ona wysoka;)

6. Zwierzaczek2311

Zwierzaczek2311 Wielki mistrz forum

Czy jako zwierzeta hodowlane będzie mozna oddawać kolorowe zwierzaki?

Azile lubi to.
  7. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Poradnik przeczytałam, przeanalizowałam, event oczywiście robię. :)
    Miło widzieć, że chociaż w nim nie będą potrzebne wypadajki - to zawsze jakaś odmiana :p ( w tej kwestii pod znakiem zapytania pozostaje nadal event z rybką w tle :D ).
    Do TOP-u oczywiście nie startuję - za wysokie progi na moje farmerskie nogi - ale troszkę skrzyneczek zamierzam zabunkrować, bo ich zawartość przedstawia się całkiem zachęcająco. ;) No i oczywiście będę kibicować naszym! :D
    Badyl eventowy - bez tragedii, z pewnością zdąży się go na spokojnie wysiać. Teraz pozostaje jeszcze tylko oczekiwanie na poradnik wędkarski, coby wiedzieć, jak Farmę właściwie przestrzennie zagospodarować. :p

8. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Co racja to racja, jeden drugiego nakręcałby do zakupu pisząc ile tych Jackpotów zyskał:p coś czuję, że w tym TOP-ie będzie dużo przyczajonych farmerów, którzy będą atakować na koniec jak ocenią swoje możliwości :)

9. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Czytam te dwa poradniki i dochodzę do wniosku, że to nie Dożynki a żniwa dla BP..... duuuuuuży przypływ gotówki na świąteczne premie xDxDxD
    A poza tym mam bałagan w głowie.... nie wiem co zostawić a co zmienić na farmie.....:oops::eek:

10. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

podzielam Twoją opinię ...ja też tęsknię za wcześniejszymi zasadami , teraz tylko wszystko za florki:cry:gra całkowicie zmienia pierwotną formułę...szkoda:(

11. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

A ciekawe, czy te domki trzeba będzie robić wszystkie po kolei, czy będzie sobie można wybrać?
    Tego w poradniku nie napisano a grafika może być tylko taka orientacyjna.
    Byłoby idealnie gdyby można sobie było wybrać, bo jakoś nie mam chęci na czyszczenie magazynów.
    Zrobiłabym tylko ten z SP i z głowy. A jak nie będzie takiej możliwości to tylko ryby sobie połowię.

bogusiania lubi to.
  12. -norbijas-

takie przyczajone tygrysy,,ukryte smoki..;)xD

13. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

No ale przecież były ciągłe narzekania, że eventy nudne, sztampowe, to co sie dziwić? Ja też żałuję, że to wszystko idzie w kierunku wyciągania kasy, ale BP czujne i odpowiada na potrzeby graczy, a że przy okazji zwietrzyło niezły zarobek?8):p;)

14. 6elka4

6elka4 Baron forum

A napisane jest darmowa gra farmerskaxDxDxDRobię na pewno część z rybkami,bo lubię łowić;)

15. -norbijas-

bo ona jest w dalszym ciagu darmowa dla tych ktorzy chca sobie tylko klikac po zagrodach i polach...jesli czlowiek chce czegos wiecej niz to..to trzeba niestety siegnac do kieszeni...

16. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Czyli co - kupię te koszyki i mogę startować w topie ?

17. Tequilator

Tequilator Zaawansowany

Toć jest darmowa. Można grać za damo i po kilku latach osiągnąć 90 poziom farmy .... .
    Tak na marginesie, szykuje się kolejny skok hiperinflacji .

18. -norbijas-

jak szczescie w skrzynkach dopisze to tak.....tylko ze tak zrobic moze sporo userow..wiec pulap sie automatycznie podniesie

19. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Patrzę na te skrzynki z łatami i tak na oko wychodzi mi, że średnio powinno wypadać jakieś 6 łat ze skrzynki tj. 2 kołdry. Można kupić max 200 skrzynek czyli 200*2*250 tys. SG = 100.000.000 wsadu dożynkowego - sporo8). Na wysyp jacpotów to bym jednak nie liczyła;) Tak czy siak, jeśli ktoś myśli poważnie o TOP 1000 i nie należy do farmerskich miliarderów, to raczej powinien poważnie rozważyć poniesienie tego wydatku;)

Patrzę jeszcze na wędkarski - tam max to 30 łat czyli 10 kołder = 2.500.000 wsadu - marnie...

20. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

no to dodatkowa zachęta ;)

mnie zastanawia jak system te skrzynki faktycznie będzie doliczać jak ktoś ma 1 towar do wrzucenia to moze się bawić ale jak się wrzuca hurtem albo po trochu to

z poradnika: "Jeśli wpłata gracza przekroczy próg wymagany dla danej skrzynki, system doliczy tyle nagród (skrzynek), ile należy się za wpłacony ekwiwalent."- ale jak on policzy i którą skrzynkę się dostanie czy 1 złotą i ileś tam srebrnych tego nie wiadomo na pewno
    bo nawet jak ktoś każdą wpłatę policzy idealnie to system nie zawsze całą wpłatę liczy w jednej aktualizacji

a może ja źle myślę? :eek:

podejrzewam że nawet jak wszystkie kupisz to Cię ktoś przegoni i trza dać więcej i więcej ...poprzeczki nie ma :cry:
    a bynajmniej będzie tak wysoko że głowę trzeba zadzierać a nie tylko nóżki ;)xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.