Opinie Nie ma jak w domu, czyli Dożynki 2017

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 14 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. waszunio

waszunio Ekspert forum

Podejrzewam, że TL bawią się we wrzucanie do worka we własnym gronie. :p

6elka4 i antonina-farmerska lubią to.
  2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Anka-ta Twoja emota wymiata-śmieję się jak głupia do kompa :D

3. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Koniec z tymi teoriami spiskowymi. Wystarczą mi te ze świata realnego. ;)Tu się bawimy, wrzucamy do wora bez dna kupę pikseli i jest fajnie. Swoja drogą będzie to w tym roku mocne wietrzenie stodół, skoro:
    -można wrzucać od momentu startu eventu,
    -wielu graczy /ja niestety nie/ korzysta z kasztanka i ma pewno kupę nadgniłej cebuli albo innych wielbiących SN
    -są tacy co się trochę / i tu jestem i ja /, albo więcej niż trochę, przygotowywali do tego wyścigu.
    Dożynki to emocje, kibicowanie, niepewność dla wielu graczy do samego końca i to jest fajne. I dlatego wrzucam, a zamierzam wrzucić sporo , tylko z pewnych powodów jest duże prawdopodobieństwo, że ... utopięxD.Jakby co wywołam najpierw tsunami.;)Na razie 869 i jeszcze się troche podciągnę.
    I mamy 783 :D

Ostatnie edytowanie: 16 listopada 2017
  4. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

a to ja cie zapraszam obok na kanape pochrupiemy popcorn i usmiejemy sie jak fredki z dozynkowego show:pxD
    [​IMG] [​IMG]

5. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

6. ankagdw

no ze ma prawo to ok... tylko czy jest podobny przypadek jak u nas , ze udzial bierze a pozniej znika i nie bierze,albo mowi ze nie bierze a bierze pod stolem 8)Niemcow wykluczamy-a reszta?

7. juras

juras Weteran forum

Przeczytałem późno, ale z postów jasno wynika, że nie ma ukrytych miejsc, są zmienione nicki. Nie wiem po co, ale nie zburzy to kolejności na liście.

8. gosiagosia60

Ja jeszcze na liście wiszę-jak otworzę spadochron i wyląduję,to chętnie przysiądę :D

9. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

moim zdaniem jej odpowiedz dotyczyla wszystkich ekip...a czy Lupeg ma pusta stodole czy jest to casus naszej Tl to tego nie wiem..przekazuje tylko to co sie dowiedzialem

10. ankagdw

nie no jak TL tak mowi to tak jest w koncu mamy zaufanie do ekipy o_O:cry:xD:cry:xD:cry:

Reniarama, Marrylan oraz karla170480 lubią to.
  11. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Na razie to jest cisza i spokój.
    Potem będzie burza, orkan, trzęsienie ziemi i tsunami.
    A na koniec meteory tunguskie :)
    Za tymi szpilkami z lat poprzednich jest nieznany ląd - tegoroczne dożynki są dłuższe...
    http://vpx.pl/image/FAgG

12. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

Zmienione nicki to o czym to świadczy? to dopiero kombinacje "pod stołem", jeżeli można zmieniać to wszyscy powinni mieć taką możliwość.

13. gosiagosia60

Ale powiedz po kie licho? To ma być teraz tajne/poufne?o_O

14. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dobry wieczór
    czytam Wasze wpisy i nadziwić się nie mogę o_O:oops:
    a jestem wręcz zniesmaczona kilkoma postami:( - zamiast brać udział w dobrej zabawie, zmobilizować się do udziału w TOP lub kibicować biało-czerwonym, to ich pożywką jest coś . . .
    To "coś" jest dla nas niezrozumiałe ale z pewnością nie ma wpływu na wynik TOP-u.
    Nasza TL znalazła się w niezręcznej sytuacji, jestem przekonana, że nie ze swojej winy i powinniśmy to zrozumieć. . . ja to rozumiem, natomiast nigdy nie zrozumiem stanowiska graczy żądnych tanich sensacji i tylko w tym znajdujących przyjemność.

Pozdrawiam Polski Sektor w TOP-ie :)[​IMG]

15. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Ide od Was, bo i tu nasza słowiańska dusza podejrzliwości daje się mocno we znaki.
    Orkiszowiec lecę na pole to sobie może jakiś własny meteor wykopię i potem zrzucę z tego miejsca gdzie zasiadam. Udało mi sie przez chwilkę potrzymać tyłeczek na poziomie 693 i ... zaczęłam swobodne spadanie. Turbulencje będą, bo parę podmuchów przewiduję. Zatem na razie....

16. aisunel

aisunel Generał forum

No My Polacy,juz rewolucja,a co tam na innych forach naszych zaprzyjaznionych:eek:

Reniarama lubi to.
  17. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Może czas pokibicować troszkę [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

18. ankagdw

pewnie spokojnie;)tylko u nas atrakcje-jak zwykle:pxD:cry:

19. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Witam. Czytam i czytam i... poszłam sobie popatrzeć na nasze '' siódemeczki ". Tak mi się podobacie, że mam gdzieś czy ktoś się ukrywa czy nie. Ważne ,że klub trzyma się razem . Nawet herb chciałam u siebie zmienić ale nie wychodzi m z kolorami:cry:. Tak się wkręciłam,że czuję się jak na mistrzostwach świata xDxDxDxD

Ostatnie edytowanie: 16 listopada 2017
  20. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

cytat z OO

moim zdaniem ekipa nie powinna brać udziału w TOPie
    wstępując do ekipy jesteś świadomy co robisz i tyle

kibicuję polskim graczom tylko i wyłącznie tym uczciwym:)
    mam nadzieję że w tym roku BP prześwietli konta dogłębnie a nie po łebkach 8)
    ekipo przekażcie żeby w tym roku była pełna lustracja a nie jak 2 lata temu największa hurtowniczka na znanej wielu graczom stronie znalazła się w TOP to nie jedyny wyjątek - gracze piszą do koguta o przekrętach xD

AHA - w tym roku choć mógłbym na lajciku to też odpuszczam TOPik

aisunel lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.