Opinie Nie ma jak w domu, czyli Dożynki 2017

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 14 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

no i się skusiłam na te ...skrzyneczki :pa nagrody bardzo fajne :D

2. marmlada

marmlada Fanatyk forum

To nie ja, to Olga, poprawłam cytat xD i coś tam do wora dorzuciłam, ale żyrafy nie widać :cry:xD

Ostatnie edytowanie: 15 listopada 2017
  3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Zaczekaj chwilę na odświeżenie.

bari06 lubi to.
  4. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Oj to cośik się mi pomyliło..:D:D:D:D
    Też do rzuciłam..:cry::cry::wuerg::cry::cry:ale teraz Stopa postawiłam :D:D

Azile, 6elka4 oraz marmlada lubią to.
  5. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Usunęłam swój post , bo się już znalazłam , ale i tak dzięki za odpowiedź :)

Azile, 6elka4 oraz empatyczna lubią to.
  6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No to zamiast żyraf mam czerwone pandy,czerwone małpy i hipa :( Szkoda tego zielska i owoców było :(Za 20 minut sieję cebulę stawiam drzewa i dobranoc ;)W ogóle emocjonujące te eventy :wuerg:

7. empatyczna

Nie smutaj..ja swoich nie wystawiłam..bo aż strach się bać je wystawiać...też liczę po cichutku na żyrafy ale czy warto się mamić nadzieją?

8. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

77 777 777 /KK* reaktywowany/ oddane , żadnego TS-a , ale lekko ponad 100 SP i sporo innego dobra.
    Te serwery ........ xD:cry:xD
    Zresztą nie zawartość skrzyń jest głównym celem;).

* Klub Kos/ynierów/

9. ania5757

ania5757 Baron forum

czemu nie dostaje zlotych skrzyneczek?
    nawet jak wplace wiecej to-np dostane4 srebrne
    na poczatku byly owszem zlote
    a teraz pokazuje sie okienko ze srebrna skrzyneczka

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

11. -monikach81-81

-monikach81-81 Forum Pro

wpłaciłam te rosliny za tyle co było potrzeba czy za 750 w pierwszym zadaniu dało mi 10 far a teraz znowu mam to samo zadanie do zrobienia czy ktos tak ma w ostatnim tez dałam miód i znowu mam to samo do oddania

12. tigre

tigre Fanatyk forum

O tototo idę sprawdzić czy jeszcze zdjęcie można robić czy już wyleciałam hihihi bo że wylecę to pewne :) choć jeszcze kibelki by się zdały bo żyrafy u mnie niet a może akurat.....
    prawda? Kuszą jednak te kible ;)
    Heh sąsiadka Ty też? ;)

Naprawdę zabawa przednia :) gorzej jak opamiętanie w wymiecionej stodole przyjdzie przed zimą ;) rzucisz suchym chlebkiem przez płot? xDxDxDxD

13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Głodomora z kucharską czapką mam z głowy 8) Na razie nic nie wrzucam więcej,zobaczę czy targ ruszy,bo na razie cisza.Jak się nic nie rozrusza,to jeszcze co nieco wrzucę..Mam 244 pozycję ;) Oczywiście z tendencją spadkową :D Na razie farma na noc na ryby nastawiona,od rana dla następnego głodomora siać zacznę ;)

14. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

mam pytanko....czy u was wsadzanie do wora też tyle trwa?(zacina się troszku i kręci się kwiatek8))muszę wychodzić z gry i od nowa się logować,ale co tam,lepsze wrzucanie niż sianie;)

aankaa_66 i Azile lubią to.
  15. pomponiada

pomponiada Zaawansowany

w złotej były 3 zagrody - zdobycie żyrafki jest wielce prawdopodobne.... trzymajcie kciuki za 5 godzin nastąpi chwila prawdy:)

marmlada, Azile oraz gosiagosia60 lubią to.
  16. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Wsadziłam 5 mln. i dostałam tylko 5 skrzyń złotych i w dym srebrnych.... to jakaś jedna wielka pomyłka>:(:cry::cry:

Ze złotych skrzyń ani jednej tajemniczej zagrody :(

Azile lubi to.
  17. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:)
    Ja miałam 21 złotych skrzynek i też nie mam zagrody z potencjalnymi żyrafami:eek:.
    Ale za to mam 10 tajemniczych drzewek z potencjalnym modrzewiemxD.

18. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Ciekawi mnie jaka jest zasada przyznawania tych skrzyń. Przy 3 mln. myślałam, że dostanę tak z 10 złotych i za resztę srebrne a nie tylko 5 złotych. Jak ma mi tak przeliczać to ja dziękuję za zabawę.

19. empatyczna

Jednak zaszalałaś..:eek::eek:.nie ma co gzie mnie kopciuszkowi do Ciebie...:cry:xDxDxD

Nutka i morellaa lubią to.
  20. _Myszka30_

_Myszka30_ Naśladowca mistrzów

Witam Wszystkich:)
    Nawet nie wiem ile miałam złotych , ale 9 sztuk zagród "żyrafowych" stoi na polu - a czy z nich będzie chociaż jedna?

morellaa lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.