Opinie Nie ma jak w domu, czyli Dożynki 2017

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 14 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Piszecie,że oddajecie na złotą skrzynkę towar,a ja nie mogę dlaczego? Wyświetla mi się tylko o mogę z niej otrzymać.

Azile i ania5757 lubią to.
  2. abask

abask Fanatyk forum

Możesz oddać. Na dole w TOP.

Azile, kgcygan oraz Renia1920 lubią to.
  3. [Mateusz13]

[Mateusz13] Nadzorca forum

4. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Jak oddam to dostanę skrzyneczkę? i ile muszę oddać mniej więcej??

Azile lubi to.
  5. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Pewnie, nie wiesz Krzychu, ale pamiętam Twój post z zeszłego roku, w którym piszesz o 50 mln straty i około 200 mln zapakowanych ze stodoły, w której został tylko przeciąg. Zrobiłaś to jednak z takim humorem i pamiętając w tym niepowodzeniu o życzeniach sukcesu dla innych Graczy, że w tym roku chciałbym Tobie szczególnie ... życzyć udanego startu i niezagrożonego miejsca w TOP1000 :)
    Powodzenia :)

6. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Zna, i nie on a ona 8) nasza Kasia
    badyl rośnie nigdzie się nie śpieszę

7. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

wiesz sasiadko..masz za duzo obowiazkow;) to i do dozynek podchodzisz w tym roku inaczej,,a moze bys jednak zaszalala..xD
    mail doszedl;)

8. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

To nasza coroczna liderka i bardzo dobrze znana :)
    A w temacie badyl rośnie, coś do wora wrzucone :p

9. Farma_Piotra

Farma_Piotra Analityk forum

Pewnie że znamy to nasza duma narodowa która reprezentuje zawsze w top barwy bialo-czerwone na szczytach TOP. Walczcie a będziecie wynagrodzeni Dożynki są raz do roku

10. tigre

tigre Fanatyk forum

A idźcie Wy z tymi dożynkami :) oczywiście, ze nie wytrzymałam i nawsadzałam tam z ciekawości (na wcześniejszych nie byłam - przerwa w farmowym życiorysie była zazwyczaj jak się dożynkowaliśmy) :)
    Nieletnia się cieszy ze skrzynek (ja jeszcze bardziej) i kazała mi "wypstrykać się ze stodoły bo to śmieszne" .....hmmmm no jak dla kogo ;) ale wiecie-zabawa przednia :) :) :)
    A wogóle to się okazało, że przypadkiem mam jakieś całkiem wartościowe sprawy po kątach pochowane i skupowane od miesięcy "po taniości" ....ale mi szkoda więc troche poszło a reszta na targ pewnie.... wrzucę potem co tam w skrzynkach było - pamiętam, że 3 kbelki i 30 SP a ze srebrnych pełno kocyków czy innych materii więc chyba nie będę otwierać teraz....jak wytrzymam :D

11. abask

abask Fanatyk forum

Masz napisane obok skrzyneczki za ile jeszcze musisz oddać towaru aby dostać skrzyneczkę jaka jest w okienku.( u góry)

12. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja nawrzucałam za przeszło 35 mln-mam 3 kibelki i dużo cosi.Wystarczy :)

13. kgcygan

kgcygan Hrabia forum

Witam wszystkich dożynkowo :) Naszym życzę powodzenia w TOP 1000 ;) Trzymam mocno kciuki.

14. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Jestem jeszcze na liście;) i widzę znajome nicki:D Brawo WY (z Polski) bo ja to wiecie wylecę z hukiemxD:cry::p

15. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Zdjęcie pamiątkowe na liście mam, pewnie jeszcze coś wrzuce, licząc na kibelki z żyrafami:p
    Doi T 1000 za wysoko dla mnie, ale trzymam kciuki za Was :)

16. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

za 250 tysiaków dostałam złotą skrzyneczkę a w niej - wow bomba normalnie - 15 sp xD

dzień pierwszy godzina 16.35 pozycja 2159

badyl rośnie xD

za godzinę mnie nie będzie :pxD

17. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Właśnie dostałam 3 kibelki z żyrafami..:music::music:i tak się zastanawiam wpłacać jeszcze czy dać sobie spokój..muszę pomyśleć..
    W sumie dwie złote i 4 srebrne skrzyneczki..xD

18. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dobry wieczór :)
    Tak mi się spodobało otwieranie skrzyń, że oddałam towaru coś w granicach 50 mln :)
    Dostałam za to 17 złotych skrzyń :) Trzeba tsy posadzić , a nóż jakieś żyrafy się trafią ;)

Powodzenia wszystkim startującym w Topie :) Samych najwyższych lokat życzę :)

19. marmlada

marmlada Fanatyk forum

gratuluje, mnie kuszą te żyrafy... na razie nie dostałam, ale jeszcze kilka łatek wpadnie od rybek, to i narzutę jakąś ukręcę, kto wie... :music:

edit:
    No to mnie skusiłaś :cry:xD

Ostatnie edytowanie: 15 listopada 2017
  20. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Dziękuje..:)Już tam nie zaglądam..:cry: (zaś wpłaciłam):cry::cry:bo fajnie się wpłaca...xDi te skrzyneczki takie kuszące:oops:..ale dość..pomyśle jeszcze może jutro..
    Edit
    fiu fiu poszłaś po bandzie..xDxDxD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.