Opinie Nie ma jak w domu, czyli Dożynki 2017

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 14 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

No to fajnie, zapraszam, będziemy trzymać się razem to nas nie zepchną, a jak zepchną to wskoczymy znowu razem :p;)

6elka4, Azile oraz AnnDżelina lubią to.
  2. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

to Ty już event zrobiłaś xD

Ty się tak nie spiesz bo tygodnia nie przeżyję xD

mnie się tam nie spieszy :p

3. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Powiem szczerze jakoś mnie ten event nie kręci robię go ale nie wiem czy ukończę,a wszystko to wina dzisiejszych problemów z farmą i forum :wuerg: może jutro będę miała lepszy dzień i się jakoś rozkręcę ;)

feniks1414 lubi to.
  4. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Dodałam towar na złotą skrzynkę... 20 SNZ ... chyba skupie się na wędkarskim i na podstawie dożynek... popatrzę co mi wypada ze skrzynek które dostanę za narzuty potem zdecyduje czy coś tam jeszcze ze stodoły dorzucić na kolejne skrzynki

5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Pewnie , a koszyki od czego - nie będę się rozdrabniać - czasu nie mam . Kibicować trzeba . [​IMG]

6. marmlada

marmlada Fanatyk forum

nie zostaje mi nic innego, jak tylko kibicować startującym do Topu, trzymam kciuki :)

7. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

wplacilem
    dolozyli mi 2 mln...
    spirala sie kreci...

8. Agnes89

Agnes89 Zaawansowany

Jest jakiś item dający narzuty czy mi się już wszystko miesza? :) U mnie już łąki obsiane zamierzam wystartować w top ale zobaczę czy dam w ogóle radę :p

Azile, bari06 oraz amber♥ lubią to.
  9. amber♥

amber♥ Komandor forum

Ja nie robię i basta - w końcu po 7 latach gry parę eventów trzeba odpuścić , tylko rybki sobie połowię , na ile starczy tyle będzie - bez spinki :), ale kibicuję wszystkim startującym w TOP..:)

10. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Dz.Dobry :) Ale mam dzisiaj szczęście po raz pierwszy wylosowałam na kole 200 % na żniwa :inlove: .
    U mnie gracz ma już w TOP 3.333.333.333 :D.

11. abask

abask Fanatyk forum

A ja oddałam i siebie nie widzę :(

6elka4 i Azile lubią to.
  12. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Poczekaj, aż zaktualizuje się lista :), aktualizacja jest co 10 minut :)

6elka4, Azile oraz amber♥ lubią to.
  13. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie 10 SN szał normalnie za 1761 szt. goździka :D

14. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

W kwestii skrzynek - nie wpłyną na poziom TOP. Na 100 szt. kupionych mam 1750 szt. eventówki, 126 różowych łat, 127 niebieskich łat, 61 kwiecistych łat i 8 kołder. Średnio niewiele ponad 3 łaty na skrzynkę. Po ukręceniu kołder (w tym z kwiecistych łat z wędkarskiego) wyjdzie niecałe 24 mln wsadu do wora. W porównaniu do stanu stodół topowiczów to mały pikuś;) Nie ma się co stresować skrzynkami;)

15. abask

abask Fanatyk forum

Dostałam 40 skrzynek w nich sam szajs. daruję sobie te skrzynki.

16. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

No właśnie... dla mnie nie startującej w topie to trochę sporo a na pewno tych nagród słabszych będzie więcej niż tych lepszych... a koszty dość duże, zakładam że złota skrzynka będzie raz na 250 000 sg... w srebrnych nic ciekawego nie ma... losowość mnie nie lubi o ile w ostatnim evencie z odbieraniem nagród z domków elfów nic mnie to nie kosztowało i każda nagroda lepsza czy gorsza po prostu była bonusem tutaj wkład dojść spory... na pewno zgarnę wszystkie narzuty z zadań, jeśli będę miała szczęście w wędkarskim może wezmę te łatki za 750 talarów... wrzucę i ocenię co mi tam wypadło ewentualnie zrobię kilka wrzutek goździków, nazbierało mi się ich ponad 200 tys... ale tak z umiarem... nie mam zamiaru spłukać się do ostatniego kwiatka, są dobrym zapychaczem w eventach i misjach

Ostatnie edytowanie: 15 listopada 2017
    Azile, 6elka4 oraz magdalena lubią to.
  17. donatka69

donatka69 Mistrz forum

Mam 307 pozycję :D Ciekawe, czy zostane na liście do końca dnia :)
    W skrzynkach jedyna rzecz warta zachodu to 50 super paszy.
    Tradycyjnie trzymam kciuki za naszych :)

tereska1108 i Azile lubią to.
  18. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Przyznam, że liczyłam na jakieś wyzwanie. Skoro go nie ma to ... tak jakoś mi się nie chce. Bez wysiłku, już na początku Dożynek, jestem na liście. Straszna nuda:wuerg::p. To mnie nie kręci, a jednak zdecydowałam się na przewietrzenie stodoły, co robiłam od 2 - 3 lat, nie pozostając nigdy na TOP-ie. Za cienka byłam i ...nadal jestem w takiej formule. Dlaczego mimo to oddaję? Bo był plan wietrzenia i po coś zapełniałam stodołę. Bo skrzyneczki dają jakaś szansę na nowości, których nie mam. Na razie zdobyłam trzy zagrody Chrom. Zobaczymy co się z nich wyklepie.
    Nie mając jednak wyzwania, nie potrafię dostrzec celu a co za tym idzie sensu. Zatem pobawię się tak ... bez sensu;). Powiszę, pospadam i powspinam się przy tym trochę na TOP. Pikseli mi nie szkoda.xD

Ostatnie edytowanie: 15 listopada 2017
    6elka4, karla170480 oraz -norbijas- lubią to.
  19. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

zakupy + skrzynki za wklad do topu daly mi na razie tyle kolder..
    zobaczymy ile jeszcze wpadnie za wklad do topu

20. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Szkoda, że te łatki nie rozkładają się równo. Wychodzi spory deficyt kwiecistych... Kołdry się kręcą. Pewnie jutro wrzucę do wora i zobaczę co wypadnie z eventowych złotych/srebrnych skrzyneczek;)

Azile, 6elka4 oraz kgcygan lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.