Opinie Nie ma jak w domu, czyli Dożynki 2017

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 14 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Madziaaaa,mówiłam Ci już dzisiaj,że Cię ajlowiu:inlove:
    Taaaaa sandały dadzą radę,każdy ma premium i inne cuda na kiju
    Ech już przy mopsie,wylewano na graczy wiadro pomyj,że za kasę itd 8)
    Każdy niech robi tak żeby jego sumienie było czyste a będzie super hiper
    Startuję !!!!Trzymajcie kciuki :)

2. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Mów mi częściej :p. Nic mi tak dobrze nie robi, jak wyznanie miłości :inlove::DxD
    Wczoraj wieczorem jeszcze raz popatrzyłam na daty, szczególnie zakończenia i tak sobie myślę, że BP umie robić prezenty xD, a jakie dobre to sie jeszcze okaże :p.

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Powiem tak-wielu graczy od rana nie może wejść na farmę i czy to do 14-tej się zmieni,to nie wiem...A jeszcze nie ma"tłoku"w eventach...;) Co będzie po 14-tej?o_O

4. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Obejrzeliśmy sobie z Klakierkiem podesłaną listę TOP 1000 z ubiegłego roku i zastanawiamy się, po jakie licho ludzie wydają tyle kasy tylko po to, żeby zdobyć jakąś wirtualną nagrodę? My sobie gramy spokojnie, ile zrobimy tyle mamy bez wspomagania BP. Tym bardziej, że przy logowaniu mamy zawsze informację "graj za darmo" xD
    No to gramy za darmo. Tzn. nie tak całkiem za darmo. Przecież poświęcamy na grę dużo cennego czasu. A eventy oczywiście robimy. I spodziewamy się zrobić! Życzymy powodzenia w grze zarówno sobie jak i wszystkim pozostałym.:)

5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Bo ja wiem... bez najmniejszego trudu wlazłam na moją farmę... może to przez tę pustą stodołę 8)xD
    System się nie dusi na tych moich dziesięciu jabłkach xD

I właśnie sobie uświadomiłam, że nigdy w życiu nie widziałam na żywo wiadra pomyj.
    W poczuciu ostrej deprywacji kognitywnej zaczęłam się zastanawiać nad możliwością udziału w dożynkach.
    I naprawdę będzie super hiper, jeśli (z sumieniem czystym jak łza) trafię gdzieś tam wysoko...?

W tym wszystkim nie chodzi ani o te nieznane mi wiadra, ani o czyjekolwiek sumienie - po prostu zawsze mi się wydawało, że te dożynki na czym innym mają polegać, nie na zakupach.
    Ale co ja tam wiem 8)
    Ile tych koszyczków z itemem należy dokupić...? 8)

6. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Monika !!! Poczekaj !!! Stój ... jeszcze dwie godziny !!!

Dzień dobry ;)

7. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Dobrze będę trzymać..ale nie spiesz się jeszcze chwila jeszcze momencik.. bo będzie falstart..xDxD
    Faktycznie miałam ten problem z rana...ale teraz jak na razie włażę:)...

8. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Widzisz ,to są uroki mieszkania na wsi :D wiadro pomyj to codzienność.
    Chcesz zobaczyć wiadro pomyj oraz jak można bez kasy i jak według mnie powinny wyglądać dożynki??Zapraszam do mnie :)
    W razie chęci adres na priv;)

Czekam ,czekam Marku :)
    Coś nie halo u mnie ,bo tylko Opera daje radę .Inne przeglądarki nie chcą współpracować z BP i tego co zauważyłam to nie tylko mój problem
    Jak zniknę tfu przez lewe ramie to wiadomo dlaczego :cry:
    Edit- coś się naprawiło :D idę na swoją przeglądarkę

9. zzizzie

No nie żartuj, na dzisiejszych wsiach są jeszcze wiadra pomyj...? o_O
    A tak serio to ja mam swoje zdanie na temat tego, jak powinny wyglądać dożynki... i przypuszczam, że jest to zdanie mocno zbliżone do twojego.
    O transferach towaru nie wiem absolutnie nic, natomiast pamiętam jeszcze, jak się w tej grze robi zakupy.

Oczywiście prowokacja czy nadmierne irytowanie graczy nie jest (wbrew pozorom) moim celem, więc nie będę się wygłupiać z zakupami.
    Więcej, prywatne decyzje inwestorskie poszczególnych graczy ani trochę mnie nie interesują - pomponów nie używam, ale i tak szczerze życzę wszystkim miejsca w pierwszej setce.
    Co mi się nie podoba - to ta furteczka dla takich jak ja, żeby sobie mogli - absolutnie nic nie robiąc na farmie - też się załapać do TOPu. Nie o graczy mi chodzi, tylko o pomysły firmy.

10. -anna2806-

-anna2806- Koneser forum

W ubiegłm roku wzięłam udział dożnkach. Miałam dość farm i pomślałam w alę wszsko do wora jak będę bankruem i nie znajdę się w 1000 znak że rozwód z farmą wskazan .Znalazłam się gdzieś koło 1000 bez liczenia ,nerwów i kalkulacji .Gram nadal nałóg jes silniejsz .Powodzenia walczącm.Przepraszam za brak lier ale klawiaura mi odmawia posłuszeńswa

magdalena lubi to.
  11. 6elka4

6elka4 Baron forum

Trzymać kciuki będę za wszystkich walczących,nie obchodzi mnie wcale to,kto się będzie czym podpierał. Jak to mówią wszystkie chwyty dozwolone. Ja mam pytanko do Moda jak jest jakiś,czy ten event z Exspresem San Gigantica to się jutro zacznie? Dzień dobry Dożynkowe;)Ja już w blokach stojęxDxDxD

TrissMerigold. lubi to.
  12. Agnes89

Agnes89 Zaawansowany

Tak tylko wyrzucę to z siebie... Każdy będzie wrzucał dla skrzynek to będzie się wydawało, że więcej osób gra. Dzięki możliwości kupienia pakietów wyniki będą wyższe. Wszystko żeby zatuszować że nas mało już. Ostatnio na gt ze sto stron się zapisało (kiedyś sto stron robiło się kilka godzin a nie dni). Event zrobię - to się nazywa uzależnienie, wydam 100florków na skrzynki i co ma być to będzie...

6elka4 lubi to.
  13. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

widze wielkie przygotowania do ....dozynania :p :p a ja sobie popatrze z boku i ......pokibicuje :)

robie event z wedkowaniem a ten .....moze zaczne albo i nie :D:D8)

zapasow mam sporo,moze wyjde na rynek i pohandluje,zobacze jakie beda ceny ;)

-MarekW-, Dotti oraz Marrylan lubią to.
  14. zzizzie

Bo ja wiem, czy tak znowu mało jest tych farmerów.
    Na moje oko ta gra odniosła spektakularny sukces i ten sukces trwa nadal.
    Ile to już lat...?
    Przeglądarkowa symulacja farmy, bez jakichś specjalnych wodotrysków, z tradycyjną (i lekko dziecinną) grafiką... i nadal trzyma się na rynku, nadal ma wiernych graczy.
    Oczywiście, że jest ich mniej, to zupełnie normalne w starych grach...
    ... ale jednak ;)

15. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Wielkie dzięki.
    Ale mnie zamurowało, skąd ja tyle tego towaru miałam? :sleepy::) No to tegoroczny już tylko na trybunach:D pomponami machac.
    Jakieś kołderki do TOPu i tak pooddaję, tak dla zabawy.
    To czas na przybranie narodowych barw. Powodzenia w zmaganiach

.Robaczek. lubi to.
  16. magros

magros Nadzorca forum

a wypadajki z jakich pol beda

17. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Czy to co czytam "W tym roku lista TOP3000 będzie dostępna od początku wydarzenia niezależnie od stopnia realizacji zadań eventowych..." oznacza ,że nie muszę dekorować domków, a tym samym siać eventówki ,żeby powalczyć o miejsce w TOP ?

18. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

A ja do TOP sie pchac tradycyjnie nie bede :p
    drzewka u mnie stoją, przed chwila zakrecilam kołem 2 razy i najpierw trafilam 100 % na plony, a chwile póxniej 200% xD na 12 h
    takze chyba eventowka mi powinna szybko pojsc....z drzewek mam 16 owocow z jednego...ladnie :D

Dotti lubi to.
  19. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Ja tam nic nie zbieram przez pierwsze 10 minut póki się nie upewnię, że nie ma żadnych błędów... wystarczy, że poranek był lekko emocjonujący :(

20. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

[​IMG] Doberek .
    Gotowi do dożynek ? Za chwilę zaczynamy . Trzymam mocno kciuki za wszystkich naszych farmerki i farmerów startujących w tym ważnym wydarzeniu

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.