Opinie Nie ma jak w domu, czyli Dożynki 2017

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 14 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abask

abask Fanatyk forum

I ja gram bardzo długo (chyba od urodzenia) i nigdy nie startowałam w TOP-ie bo i mnie to nie kręci :)))

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

-norbijas-, nie mam zamiaru się do tego w żaden sposób ustosunkowywać, nie znam języka w którym napisano post i nie korzystam z translatora, bo jak wszyscy wiemy tłumaczenia są kiepskie.
    Ty możesz sobie dowolnie interpretować to, co zostało tam napisane.
    Jeszcze raz udanego dnia :)

3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Cm pisze wyraznie ,ze ultistars wykorzystal mozliwosci jakie daje mu swoje stanowisko...i nie jest to zaden moj wymysl tylko wszystko opieram na jego slowach..
    a tlumaczenie ktore,czytalem nie jest napisane dzieki translatorowi ..akurat autor postu zna wegierski,,wiec przeklaman w nim nie ma...

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

-norbijas-, raz jeszcze napiszę, bo chyba nie czytasz - nie sprowokujesz mnie w żaden sposób do odniesienia się do tego co zostało tam napisane :)

5. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

alez to nie jest prowokacja z mojej strony..boisz sie ze Twoja opinia pojdzie w swiat..rozumiem
    nie boj sie inny Tl juz sie wypowiedzial na ten temat..
    Wenn Du damit auf den TL-Post im HU-Forum anspricht: Man kann darüber diskutieren, ob interne Informationen von Spielern ins Forum gehören oder nicht. Meine Meinung dazu ist recht einfach: Nein.
    http://de.bigpoint.com/farmerama/bo...raum-vom-eigenheim.68526/page-17#post-3216970
    masz na mysli post wegierskiego TL? mozna dyskutowac czy wewnetrzne informacje na temat graczy mozna umieszczac na forum.Moim zdaniem nie

Ostatnie edytowanie: 27 listopada 2017
    magdalena lubi to.
  6. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Na bieżąco czytałem wszystkie posty w tym wątku i przyszła mi na myśl trochę już leciwa piosenka, w której Natalia Kukulska śpiewała

Raz do roku wielkie święto
    Lalek moich bal
    Wszystkie miejsca już zajęte mam
    Jest Adela i Marcela
    Przy nich wierny paź i Małgosia z którą tańczy Jaś
    Włosy złote ma Dorota
    Pierwsza z moich lal
    Dziś wydaję dla nich wielki bal
    Już wirują serpentyny
    I zabawa w krąg
    A lale
    A lale
    A lale tańczyć chcą

I tak mamy Norbiego i Marka, którzy zawsze mają odmienne zdanie, mamy zzizzie, która niczego nie cierpi ponad różowości, kucyki i pompony, mamy k.tynkę, która od lat utrzymuje się w top topu i przezornie nie zagląda na forum, mamy Babcię Ewę, która cud, że od machania pomponami nie nabawiła się kontuzji rąk, mamy blazersa, który lideruje grupie siódemek i mamy całe mnóstwo pozostałych graczy, dla których Bigpoint zorganizował doroczny bal dożynkowy. Tylko czemu ten bal na naszym forum przerodził się w wiejską potupaję w remizie, której uczestnicy się nawalili i teraz robią zadymę? Czemu nie potrafimy uszanować innych? Tego, że mają swoje własne zdanie, swoje własne cele w grze i swoje własne metody na ich zdobywanie? Tego, że jednym zależy być TOP 1, drugim wystarczy TOP 1000, a trzeci nawet nie startują? Czemu niektórzy próbują narzucić innym swoją własną strategię? Podobno czasy jedynej słusznej drogi już minęły. Szanujmy się wzajemnie! I nawet jeżeli nie odpowiada nam podejście innych osób, to nie obrzucajmy ich błotem. Czy nie na tym polega kultura? Czy musimy być jak dżentelmeni z różnych manifestacji, którzy wszystkich inaczej myślących niż oni w przypływie litości zamknęliby w jakimś getcie?

Szkoda tylko, że za to skrobnięcie często grozi ostracyzm :(

7. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Piękna puenta tego wątku :). Myślę, że nie ma już co rozpamiętywać i roztrząsać tego co było, w końcu Dożynki 2017 to już historia, (jaka by nie była, ale historia), a przed nami na pewno mnóstwo nowych (jak i odgrzewanych:p) wyzwań. Warto się skupić na tym co będzie, w końcu coraz bliżej święta, atmosfera powinna nam złagodnieć i powinniśmy trochę wyluzować (bo inaczej Mikołaj przyniesie same rózgi :p:p).

8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dziękujemy za wszystkie Wasze opinie w temacie eventowym :)
    Zamykam i archiwizuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.