Nie ma jak w domu 2018

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika czechu79, 17 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. czechu79

czechu79 Generał forum

Bry...
    Poszukuję listy Top z tego wydarzenia, ale tej od BP
    Można prosić o jakiś namiar na link?
    Z góry dziękuję

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Nie przypominam sobie, żeby taka lista była w poprzednim roku podawana w formie oficjalnego ogłoszenia. Z tego co widzę, obecnie nawet nieformalna lista nie jest dostępna.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

czechu79 lubi to.
  3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Czyli nie ma możliwości sprawdzenie ubiegłorocznej listy?Albo chociaż jakie były wymagania na poszczególne części topu?Może ktoś pamięta?Bo ja nawet swojej pozycji sobie nie przypominam.

czechu79 lubi to.
  4. BA_Czerwona

Nie widzę wśród naszych dokumentów, żebyśmy taką listę dostali. Możecie napisać w wątku dotyczącym poprzedniego TOP, może uda się odtworzyć te arkusze. Listy miały charakter nieoficjalny i nie mamy żadnej mocy sprawczej. Pogrzebałam i znalazłam u sąsiadów >KLIK<

Jeszcze jakoś mogę pomóc?

czechu79 lubi to.
  5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ja dziękuję :)

czechu79 lubi to.
  6. czechu79

czechu79 Generał forum

Nie mam pytań
    Dziękuję za link do DE i za pomoc w poszukiwaniu

7. BA_Czerwona

No to zamykamy :) Resztę znajdziecie sobie sami, bo ja z niemieckiego zawsze miałam tróję ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.