Nie ma chetnych na cukierki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika chester82, 26 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chester82

chester82 Czeladnik forum

Wyprodukowałam 64 cukierki. Nie pojawił się żaden zwierzak chętny do ich zjedzenia:(
    Nie mogę ruszyć z eventem bo nie mam ani jednej paczki :(
    Nadmieniam,że na drugiej farmie łakomczuchy się pojawiają na tej nie było i nie ma ani jednego:(
    Wszystko idealnie wyczyszczone.

puuszek i Ewusia51 lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A masz zaznaczony kwadracik w pasku postępu?:

znaczek.jpg

Peonia lubi to.
  3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Najprawdopodobniej masz odhaczone pokazywanie się tych postaci.
    Trzeba zaznaczyć, że mają się pojawiać:

Anetta41, puuszek oraz Peonia lubią to.
  4. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

zzizzie dziękuję za pomoc.

Ze swojej strony dodam, że około godziny 11 w związku z >tym< ogłoszeniem częstotliwość pojawiania się postaci zostanie zwiększone.

Czy autorka tematu ma jeszcze jakieś pytanie?

5. Ewusia51

Ewusia51 Naśladowca mistrzów

ja też nie mam komu oddać cukierków, odhaczone co należy, strona odświeżona :(

Posty na forum łączymy poprzez opcję edytuj.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Forum krok po kroku
    Polecam w szczególności: Edycja postów oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

TL_Mouse

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Jeżeli zastosowałaś się do poleceń umieszczonych powyżej a nadal nie pojawiają Ci się postacie do oddawania cukierków, to proszę Cię o przeczyszczenie ciasteczek a zwłaszcza tych flashowych. Instrukcje jak tego dokonać znajdziesz w poradniku : Pamięć podręczna i ciasteczka

7. toledo82

toledo82 Czeladnik forum

U mnie pojawiają się teraz tylko te za 3 i za 6, tych za 1 - nie ma. Też jakiś błąd? Od dobrych 15 minut szukam.

8. SMOD_Atena

toledo82 po odblokowaniu kolejnych postaci wszystkie powinny pojawiać się w różnych odstępach czasu, czasami trzeba dłużej zaczekać. Ja przechodzę na różne łąki albo odświeżam grę klawiszem F5 i wtedy wydaje mi się, że pojawiają się częściej. A tak jak napisał SMOD_Ghost niebawem:

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanie?

9. toledo82

toledo82 Czeladnik forum

od dobrych 40 minut chodzę od łąki do łąki i tych za 1 nie ma po prostu. mam dokładnie dwa gotowe cukierki i nie ma komu oddać.

10. SMOD_Atena

toledo82 spróbuj może wylogować się z gry i ponownie zalogować, może wtedy pojawią się te postacie. Jeśli nadal ich nie będzie to niestety ale będziesz musiał/a wyprodukować więcej niesamowitych cukierków i oddać je innym postaciom.

11. SMOD_Atena

Dalszych pytań w temacie nie ma więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.