Nie dziala zbieranie.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Magdam.1__, 23 czerwca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. franczeska062001

franczeska062001 Okazjonalny autor

Chciałam dodać, że wyłączenie animacji nie pomaga niestety - kwiatki kręcą się jak złoto, ale samego złota nie przybywa... Może w końcu jakaś informacja, kiedy ten błąd zostanie naprawiony? Przed eventem wszystko działało bez zarzutu.

fredzia69 lubi to.
  2. danuska51

danuska51 Czeladnik forum

To jest koszmar, gra to niewypał. nic nie można zrobić.

fredzia69 lubi to.
  3. panderoza56

panderoza56 Aktywny autor

Od tego odświeżania przynajmniej mam ok powietrze w pokoju zawsze to jakiś +

EUSTACHA lubi to.
  4. olo530

olo530 Okazjonalny autor

same kwiatki...

5. pikus61

pikus61 Forumowy żółtodziób

u mnie to samo juz nie mam sily do tej gry

fredzia69 lubi to.
  6. fredzia69

fredzia69 Okazjonalny autor

niestety i u mnie tak samo :(( koszmarnie

7. bestia10698

bestia10698 Naśladowca mistrzów

zagramy dziś czy już nie bo nie wiem czy iść spać czy czekać

8. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Na Kliencie nie działa zbieranie(wiesza przy próbie zbierania) , co pole trzeba się logować ponownie żeby cokolwiek zebrać. Prośba do adminów, nie piszcie o ciasteczkach, sterownikach itp, a zadziałajcie w naprawie tego.

9. panderoza61

panderoza61 Okazjonalny autor

co robicie z ta grom, gra jest ustawiona na zbieranie kasy !!!!!!!!! po kazdym zbieraniu plonow
    trzeba sie ponownie zalogowac a CUD JEST JAK SIE ZBIERZE CALY PLON BEZ ODSWIERANIA.
    mam paru znajomych ktuzy juz zrezygnowali z tej gry. sory ale taka jest prawda

10. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

Normalnie ręce opadają nic nie da rady zrobić .

11. guska74

guska74 Czeladnik forum

U mnie tez nie zbiera,te same błędy i tak jest jak sie zaczyna nowy event.kiedy gra bedzie działać normalnie a nie tylko kwiatki,kwiatki i ......

12. mamaoli71

mamaoli71 Forumowy żółtodziób

u mnie to samo

13. ulcia50

ulcia50 Okazjonalny autor

Niestety a miało być tak bez stresu ,moi kolejni znajomi rezygnują z gry-i ja też zastanawiam się czy zakończyć tą fajną kiedyś grę
    Od tego odświeżania kręćka można dostać

QAtaner77 lubi to.
  14. malinka5010

malinka5010 Naśladowca mistrzów

Witam.
    Niestety ale nic nie działa. To jest denerwujące ,cokolwiek chcę zrobić kręci się kwiatek i tyle. Mam nadzieję , że wkrótce programiści naprawią to.

15. kasandra2013

kasandra2013 Czeladnik forum

po co odswiezać walnąc grą :p i nie denerwowac sie szkoda zdrowia

Ewusia51 lubi to.
  16. farmamamy12

farmamamy12 Forumowy żółtodziób

A co z tą pełnią księżyca co od dziś miała być!?

kacha8 lubi to.
  17. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Hmmmm....cosik poszło nie tak...:cry:xD
    Zbierać z pól się nie da albo idzie to jak krew z nosa.>:(:mad:
    Ale wszystko poza tym działa: zakupy w koszyczku, młyn, prezenty dla sąsiadów/znajomych. Nie wiem jak tam wygląda sprawa zakupów za pln-y.

18. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Nie wspominaj bo gra całkiej padnie :p

19. pepe2013

pepe2013 Baron forum

Zastanawiam się kiedy w historii tej gry zapisze się kultowa data, gdzie BP wprowadzi event i nic nie padnie a gra będzie działać po nim bez błędów i sprawnie... za każdym razem się coś wysypuje... masakra.. tylu na rynku jest dobrych informatyków... szkoda gadać...

20. Seventowski

Seventowski Aktywny autor

Zakupy pewnie perfekcyjnie :D Ja zbieram na raty zamykając klienta i logując się jeszcze raz i tak w kółko

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.