Nie dziala zbieranie.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Magdam.1__, 23 czerwca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zarowa51

zarowa51 Czeladnik forum

ja tez nie mogę zebrać

2. halina54

halina54 Hrabia forum

znowu bledy nie mozna przechodzic z laki na druga i nie mozna zbierac plonow...czy ta gra zacznie wreszcie dzialac jak powinna?Szanowni modzi zrobcie cos wreszcie z tym bo tak nie da sie grac.....masakra i tyle

Anetta41 lubi to.
  3. fokus47

fokus47 Czeladnik forum

tu tylko platnosci dzialaja bez zarzutu reszta to ich nie obchodzi

4. sylwiazl1976

sylwiazl1976 Zaawansowany

witam mam ten sm problem

5. teresal1410

teresal1410 Czeladnik forum

Witam ,co się dzieje z grą nie można nic pozbierać z pól , ciągle muszę odświeżać grę , ktoś sprytny znowu pogrzebał i zepsuł , moje gratulacje za kolejne partactwo

6. ruda120

ruda120 Ekspert forum

nie mozna zbierac ....

7. matig234

matig234 Okazjonalny autor

Najlepiej żeby wszyscy wyczyścili komputery albo kupili nowe bo wg. MODa tu jest problem a temat szybciutko się zamyka.

borodino i Kasiunia13 lubią to.
  8. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Problem z działaniem gry został przez nas zgłoszony kilkanaście minut po starcie eventu. Na ten moment radzi się wyłączenie animacji zbiorów i ponowne zalogowanie.
    Zaraz spróbuję czy u mnie to coś zmieni.

9. Magdanna76

Magdanna76 Aktywny autor

Ja też mam problemy ze zbieraniem. Co kilka kliknięć trzeba odświeżać stronę F5. Za rady w stylu czyszczenia ciasteczek i ponownej instalacji gry serdecznie dziękuję. Niech co "spece" od informatyki się wreszcie wezmą za usunięcie usterek.

***kacper*** lubi to.
  10. BA_Marion

pilidaw2003, post usunęłam. Proszę nie podawać linków do stron zewnętrznych.

11. elcia1951

elcia1951 Stały bywalec

u mnie to samo masakra jakaś ,dopiero przed chwilką posiałam eventową roślinke a odświeżałam chyba ze 7 razy

***kacper*** lubi to.
  12. BA_Marion

Sprawdziłam u siebie i nie wiem czy "już się naprawiło" czy pomogło wyłączenie animacji zbiorów i przelogowanie (co wyżej radziłam), ale u mnie gra działa już normalnie.

13. siasia48

siasia48 Stały bywalec

U mnie jest to samo co u większości tu piszących. Tak grać się po prostu nie da. I na co ten kombajn od Franka skoro zbiera, jeśli zbiera, to po pół pola. Tym sposobem próbuję grać od godziny i jeszcze wszystkich pól nie zebrałam. Póki co mam dość, szkoda nerwów, robię sobie urlop.

Ostatnie edytowanie: 23 czerwca 2021
    ***kacper*** lubi to.
  14. LaDy-DaGa

LaDy-DaGa Zaawansowany

u mnie też kicha odświeżam nonstop nie idzie grać

***kacper*** lubi to.
  15. BA_Marion

Proszę aby Ci, u których problem nie znika po wyłączeniu animacji zbiorów i przelogowaniu się, wyczyścili ciasteczka. Wg służb informatycznych gry powinno to pomóc w niektórych przypadkach - to porada doraźna.

16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Animację mam wyłączoną na stałe, zbieranie z pól zajęło mi bez mała godzinę.:( To absolutnie nie jest normalne działanie gry.:(
    Ciasteczka mam wyczyszczone, a ciągle jest źle.:(

Anetta41 lubi to.
  17. potus17

potus17 Czeladnik forum

muszę odświeżać grę co parę zbiorów bo nie znikają np owoce z drzew czy rośliny z pola

18. adrzal14

adrzal14 Czeladnik forum

Przestańcie cytować tą "doraźną poradę służb informatycznych".
    Od niepamiętnych czasów piszecie to samo.
    Nie traktujcie graczy jak kompletnych ignorantów !
    W tej chwili kilka razy na dzień trzeba się przelogowywać/odświeżać grę.
    A może "służby" nie przestaną naprawiać błędy, ponieważ odechciewa się grać !

dantic3 i Kasiunia13 lubią to.
  19. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

witam
    u mnie jest to samo, co parę zbiorów trzeba odświeżać grę bo nic zebrać nie można
    ciasteczka mam wyczyszczone , ale widzę że nie tylko u mnie występuje ten problem

dantic3 lubi to.
  20. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Chyba mnie szlag jasny na miejscu trafi , jak może farma działać tydzień bez błędu ,a dzis wcale , wszelkie bonusy poszły do diabła , nic sie nie da zebrać , nic sie nie ładuje , odświezałam juz chyba ze 30 razy , jak można tak traktować graczy , niech zamkną w końcu tę grę , bo i tak żadnej przyjemności nie sprawia

[Zosia], Anetta41 oraz Kasiunia13 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.