nie działające plusy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika MajkowePola, 14 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MajkowePola

MajkowePola Czeladnik forum

Witam. Czy u Was też tak jest, że jak dajecie do pociągu zagrody to plusik się blokuje i trzeba odświeżać stronę, bo inaczej nie zadziała? Odświeżam i odświeżam i nie mam już ochoty bawić się w ten pociąg. Za wspaniałe rady - wyczyść ciasteczka dziękuję, bo są wyczyszczone. Czasami nie mogę przejść z łąki na łąkę, bo też się blokuje a teraz na tym pociągu non stop. Co zrobić z czymś takim, czy to u mnie, czy w grze tylko, bo na innych stronach nie mam takich dowcipów. Co robicie z czymś takim?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Przejrzyj proszę dział z pytaniami,zauważysz wtedy,że jesteś pierwszą osobą,która zgłasza taki problem i jeśli nikt inny takich problemów nie zgłasza,to przyczyny należy szukać u Ciebie.Niestety w takiej sytuacji nie mogę Ci doradzić nic innego jak zastosowanie się do wskazówek z poradnika,do wszystkich wskazówek(pamiętaj proszę również o ciasteczkach flasowych i właściwej wersji wtyczki AFP): >>>KLIK<<< .Po zastosowaniu się do wskazówek napisz proszę czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. MajkowePola

O dziękuję za linka, poczytam i sprawdzę. Nie mogę tu niczego znaleźć po tych zmianach. Dziękuję.

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie tez czasem tak jest ;)

5. SMOD_Atena

Bardzo proszę.Mam nadzieję,że zastosowanie się do wskazówek z poradnika przyniesie pozytywne rezultaty i problemy ustąpią.
    Po zapoznaniu się z poradnikiem i zastosowaniu się do wskazówek,napisz proszę czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. MajkowePola

No chyba nie mam więcej pytań jak wyjaśnienia innego nie ma. Niby wszystko jest dobrze, wszystko mam aktualne a działa tak, że nie chce się grać. Trudno, dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam :)

7. SMOD_Atena

Może sprawdź jeszcze swój program antywirusowy czy jest odpowiednio zaktualizowany,bo jeśli wymaga aktualizacji,to może blokować grę.Warto sprawdzić również szybkość swojego połączenia internetowego,bo jak wiemy jest to gra na przeglądarce.Ponadto doradzam co jakiś czas korzystać z takiego programu jak np..Advanced SystemCare.Jest to program skanujący i usuwający niepotrzebne "śmieci" z naszego systemu.Wpisując w wyszukiwarce nazwę programu znajdziesz informację na jego temat i odpowiedni link,pod którym znajdziesz plik do pobrania i zainstalowania.
    Powodzenia życzę,pozdrawiam wzajemnie i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.