Nie działają udomowiony smok i twierdza nocnej mary!

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ferdynanda90, 23 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ferdynanda90

Ferdynanda90 Czeladnik forum

Witam, tak jak w tytule, przed porannym zbiorem plonów uruchamiam oba itemy w celu zwiększenia punktów doświadczenia, jednak niestety to nic nie daje, punktów jest tyle ile normalnie by było, a powinno 40% więcej, ponieważ i jeden i drugi item dają +20%.
    Co robić?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na początek zastosuj się proszę do tego poradnika :>>>klik<<<. Po wyczyszczeniu ciasteczek cookies, flashowych, pamięci przeglądarki oraz przy kolejnej aktywacji Smoka i Mary sprawdź proszę jak wyświetlają się PD.
    Być może jest to chwilowy błąd wyświetlania i widoczne są tylko podstawowe PD, ale dodatkowe PD z bonusów są dopisywane poprawnie.
    Z poziomu forum tego niestety nie sprawdzimy, więc zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej : >>>klik<<<.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. Ferdynanda90

Ferdynanda90 Czeladnik forum

Nie mam pytań, tylko co chwile coś się dzieje z farmą , coś jest nie tak , wszyscy mnie odsyłają do PT , a tam nie potrafią mi pomóc. I jak nie działało, tak nie działa.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomoc Techniczna dysponuje narzędziami, dzięki którym ma możliwość sprawdzenia konta i przy współpracy Gracza jest szansa na odnalezienie przyczyny problemu i jego rozwiązanie. Z poziomu forum nie mamy takich możliwości, dlatego też odsyłamy Graczy do PT.
    Być może to wyświetlanie ma związek z wtyczką Adobe Flash Player i pomoże reinstalacja wtyczki. Tutaj znajdziesz wskazówki jak to zrobić : >>>klik<<<. Spróbuj proszę zastosować się do wskazówek.
    A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.