nie działa kombajn :(

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tessao, 10 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tessao

tessao Cesarz forum

Miało być tak dobrze, a wcale tak się nie stało
    U mnie na farmie nie działa kombajn :( nie mogę korzystać z kombajnu........ nie działają funkcje stajennego, siania roślin :( mam kłopoty z przechodzeniem między polami tzn dziką łąką a farmą....

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

tessao, zastosuj się proszę do porad zawartych w tym poradniku: Gdy gra nie działa. :)
    Pamiętaj o wyczyszczeniu ciasteczek, ciasteczek flashowych oraz pamięci podręcznej. :)
    Czy po zastosowaniu się do porad zawartych w poradniku masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Podepnę się pod ten temat.
    Standardowe czynności typu czyszczenie itd. wykonane.
    A jest problem z użyciem kombajnu wszędzie, także na pnączu. Przechodzenie z pola na pole trwa wieki.
    I tak się dzieje od wczoraj.

4. tessao

tessao Cesarz forum

wykonałam wczoraj wszystkie czynności zalecane w poradniku: Gdy gra nie działa
    nic nie pomogło :( i po prostu poszłam spać
    a dzisiaj z zacięciami gra zaczęła działać

5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

czy dzisiaj działa prawidłowo po zastosowaniu się do zaleceń wymienionych w poście wyżej?

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomimo dzisiejszej obecności na forum Autorka nie zgłaszała dalszych problemów, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.