nie działa bukiet

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dorag45, 6 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dorag45

dorag45 Okazjonalny autor

bukiet mam aktywny od początku eventu i zostało jeszcze ok 50h do wczoraj było dobrze ale teraz posadziłem roślinkę eventową sromotnik mackowy ale nie skróciło czasu i z wodą i kupą jest 3.14 a jeszcze wczoraj 2.35?

sory za zamieszanie nie tu popatrzyłem , nie na ten bukiet mroczny niestety przestał już działać

Twoje posty połączyłam.Jeśli chcesz coś dopisać,to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy pierwszym swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 maja 2015
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

dorag45, zmniejsz proszę ilość linijek w podpisie sygnatury,ponieważ zgodnie z Regulaminem forum możesz mieć max.2
    Sygnatura - dozwolona jest sygnatura graficzna o maksymalnych wymiarach 500 x 200 pikseli oraz podpis zawierający maksymalnie 2 wiersze (czcionką o wymiarach max. 3)

A skoro sprawa z bukietem się wyjaśniła to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.