nie dotarly floreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ewelcia88, 5 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ewelcia88

ewelcia88 Forumowy żółtodziób

mam takie pytanie. wykonalam misje w spoldzielni i nie dostalam za to przewidzianej nagrody miedzy innymi 5 florenow. problem zglosilam do pomocy technicznej. czy dostane od nich jakas wiadomosc zwrotna? jak dlugo trzeba czekac az cos z tym zrobia? minelo juz kilka dni i jak bylo tak jest a florki przydalyby sie akurat teraz.

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Z pewnością Twoje zgłoszenie zostało już opracowane, a czy sprawdzałaś folder ze spamem na swojej skrzynce? Czy po wysłaniu zgłoszenia otrzymałaś wiadomość zwrotną o przyjęciu zgłoszenia? :)

3. ewelcia88

ewelcia88 Forumowy żółtodziób

wiadomosc o przyjeciu dostalam a folder zaraz sprawdze

no i wyszlo ze jestem zakrecona jak tampon w ... odpowiedz juz wczoraj przyszla ale nie sprawdzilam. wszystko sie wyjasnilo. dziekuje serdecznie za pomoc i szybki odzew. pozdrawiam

Twoje posty połączyłam na przyszłość użyj opcji edytuj.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

MOD_Kleopatra

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 września 2014
  4. Skoro wszystko się wyjaśniło to wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.