Nie dopisuje PD

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika babula40, 1 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. babula40

babula40 Komandor forum

Witam , nie wiem czy temat był już poruszany, ale po zbiorach nie dopisuje PD ani na farmie ani na Baha .... co się dzieje ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Cześć Alu.

Temat nie był poruszany i nikt takiego problemu nie zgłaszał. Ja u siebie mogę sprawdzić dopiero za godzinę i to też nie za wiele da, bo tutaj chodzi o Twoje konto. Tak że szybciej pewnie i najlepiej będzie jak poczyścisz u siebie wszystko ( cookies, flashowe, pamięć przeglądarki) może też sprawdź na innej przeglądarce i jeśli nadal PD ze zbiorów nie będą doliczane to napiszesz do PT.
    Temat tutaj zostawiam póki co otwarty, daj proszę znać kiedy coś się zmieni.

marta2409 jeśli zgłosiłaś problem do Pomocy Technicznej to kontynuuj proszę korespondencję i oczekuj na odpowiedź. Tutaj rozwiązujemy inny problem, dlatego też Twój post usuwam. Poza tym jak widzę otworzyłaś na forum wątek z zapytaniem i tam otrzymałaś odpowiedź, jeśli masz jeszcze jakieś pytanie to zapraszam: >>>klik<<.

babula40 lubi to.
  3. SMOD_Atena

Miałam teraz możliwość więc sprawdziłam i u mnie wszystko jest w porządku:

Stan PD przed:

przed.jpg

Do zebrania domek 660 PD:

zebr.jpg

I stan PD po zbiorze:

po.jpg

4. babula40

babula40 Komandor forum

Już jest ok ,dopisuje PD :) .Dzięki Ewa,można zamknąć :)

5. SMOD_Atena

Bardzo proszę, cieszę się że już wszystko ok i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.