Nie dopisują się darmowe wejściówki na koło fortuny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika florentyna, 6 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. florentyna

florentyna Analityk forum

Witam! Zgłosiłam do PT brak dopisywania się darmowych wejściówek na koło fortuny od wprowadzenia zmian. Otrzymałam standardową odpowiedź od przyjęciu zgłoszenia i następną o wypełnieniu ankiety oceniającej rozwiązanie problemu, który nie został rozwiązany. Co teraz mam zrobić?

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

W pierwszym dniu u nowego Franka było 5 wejściówek, teraz nie dostaje się ich codziennie

3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Darmowe wejściówki były 1 października w ilości 5 sztuk.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

chrumcia91, Anhedrea dziękuję za pomoc.

florentyna jeśli otrzymałaś ankietę z PT, to na 100% została udzielona kompletna odpowiedź na Twoje zapytanie, nigdy przed wysłaniem odpowiedzi nie jest wysyłana ankieta. Sprawdź proszę swoją skrzynkę i otrzymane wiadomości.

Co do darmowych wejściówek, to Gracze już udzielili prawidłowych odpowiedzi, a ja zapraszam jeszcze do zapoznania się z poradnikiem:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

***kacper*** lubi to.
  5. florentyna

miałam 3 wejściówki przed wprowadzeniem zmian, a teraz mam ich 4, więc kilku brakuje, wiadomości nie otrzymałam niestety, tylko tą ankietę, no ale pojutrze powinno być 5 tak? więc sprawdzę wtedy

6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Prezent odebrałaś tak? bo same to one się nie dopiszą do konta

7. florentyna

twoja aktualna seria nieprzerwanego logowania 6 dni :) więc odebrałam

chrumcia91 lubi to.
  8. SMOD_Atena

florentyna sprawdzić ile wejściówek miałaś i kiedy je wykorzystałaś oraz jaką nagrodę dostałaś na Kole fortuny może sprawdzić PT, więc jeśli masz jakieś wątpliwości to zapraszam z nowym zgłoszeniem.

I tak jak jest napisane w poradniku:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

9. florentyna

Dziękuję za pomoc :) można zamknąć pozdrawiam :)

10. SMOD_Atena

Bardzo proszę, pozdrawiam wzajemnie i skoro można to temat zamykam.

Na marginesie dodam, że sama również możesz sprawdzić na Kole fortuny jakie wejściówki kiedy zużyłaś i jakie nagrody otrzymałaś, wystarczy kliknąć po lewej stronie Koła w przycisk " Wygrane nagrody".

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.