Nie dopisanie nagrody

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika MariuszM1, 25 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MariuszM1

MariuszM1 Okazjonalny autor

Po raz drugi nie otrzymałam super paszy z Kolekcji komiksów w ostatnim zadaniu pierwszy raz Precz z Borstym a dzisiaj Urodzinowy samolot było to po 6 super paszy
    wspomnianych komiksów, miałam do wyboru nagrodę, skrzynię ze skarbami i wybrałam super pasze i nie została dopisana przelogowanie nie pomaga.Proszę o odpowiedzi Pozdrawiam

pancia123 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z pozycji forum tego nie sprawdzimy i nie rozwiążemy tej zagadki.Skoro wykonałaś wszystkie zadania i ze skrzyni wybrałaś super paszę a nie została dopisana,wylogowanie i ponowne zalogowanie się do gry niczego nie zmienia,to proszę zastosuj się jeszcze do tego poradnika :Gdy gra nie działa - poradnik .Jeśli to nie przyniesie rezultatów,to napisz proszę do Pomocy Technicznej.Tam Twoje konto zostanie sprawdzone i sprawa się wyjaśni.Pozdrawiam również.

Ostatnie edytowanie: 25 lutego 2015
  3. MariuszM1

MariuszM1 Okazjonalny autor

Dziękuje za informacje już wysłałam.-.-

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro napisałaś już zgłoszenie do PT,to tutaj zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.