Nie dopisalo SP

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by nana290159, Mar 7, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nana290159

nana290159 Książę forum

Nie moge napisac do pomocy, caly czas jest blad. tez sa dziwne znaki, ktorych nie moge przepisac, a skopiowac sie na rozne sposoby nie da. Wydalam ponad 50 zl. !

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na początek spróbuj proszę wylogować się z gry i zalogować ponownie.Jeśli zakupiona SP nadal nie będzie dopisana,zastosuj się proszę do tego poradnika : >>>KLIK<<<
    Kiedy zastosujesz się do wszystkich wskazówek i to nie przyniesie pozytywnych rezultatów,napisz proszę do Pomocy Technicznej korzystając z tego poradnika : >>>KLIK<<<
    Po zastosowaniu się do wskazówek napisz proszę jakie są rezultaty i czy masz jakieś pytanie ?

3. nana290159

nana290159 Książę forum

Tak, bo wlasnie wylogowalam sie z 10 razy i napisalam, ze nie moge napisac do pomocy, to czemu mi radzisz cos, co jest niemozliwe? Jast tu ktos ?

4. SMOD_Atena

Radziłam jeszcze zastosować się do poradnika,w którym są wskazówki,między innymi jak wyczyścić ciasteczka cookies,flashowe,pamięć przeglądarki czy też zaktualizować wtyczkę AFP.Czy wykonałaś wszystkie te czynności?
    Do zgłoszenia się do PT są 2 sposoby,informacje o tym również znajdziesz powyżej w poradniku,do którego link podałam.
    Z którego sposobu korzystałaś i w którym momencie wyskoczył błąd i dziwne znaki ?

5. nana290159

nana290159 Książę forum

Z normalnego formularza, nie wiem, co to sa za znaki, ale jak pojawily sie normalne cyfry, wyskakiwal blad. To nie pierwszy raz, dlatego raczej nie pisze do pomocy. Wszystko zrobilam.

6. SMOD_Atena

7. nana290159

nana290159 Książę forum

Ale to jest po niemiecku !!!! Uwielbiam te szybkie odpowiedzi, staram sie nie byc sarkastyczna, ale jestem zla.

Last edited: Mar 7, 2015
  8. SMOD_Atena

Co jest po niemiecku?Formularz zgłoszeniowy?Niemożliwe,mi normalnie otwiera się po polsku.Jaki język masz ustawiony w grze?Spróbuj proszę wylogować się z gry i podczas ponownego logowania wybierz język polski.

9. nana290159

nana290159 Książę forum

Jestem w Niemczech, mam wybrany polski, kolejny ZONG.

10. SMOD_Atena

nana290159, próbuję i staram się Ci pomóc.Niestety nie jestem jasnowidząca i nie siedzę też w Twoim komputerze.
    A z jakiego adresu logujesz się na farmę ?

11. nana290159

nana290159 Książę forum

Wczesniej z mozilli, teraz z chromu, juz nie wiem, co robic ?

12. SMOD_Atena

Nie pytam z jakiej przeglądarki tylko z jakiego adresu ? Czy to jest np...farmerama.pl czy farmerama.de ?

13. nana290159

nana290159 Książę forum

Z polskiej, malo rozumiem po niemiecku.

14. SMOD_Atena

Skoro logujesz się na polską stronę farmeramy i masz wybrany język polski,to powinnaś mieć wszystko po polsku,formularz zgłoszeniowy również.Nie mam pojęcia w czym problem.Po raz pierwszy spotykam się z takim problemem,więc pomimo to że jest już późno,to zacznijmy może od początku.

Zaloguj się proszę do gry wpisując w polu adresu przeglądarki : farmerama.pl.
    Następnie wykonaj kolejne kroki :

Kolejną możliwością jest górny pasek, z którego wybieramy ikonkę "?!" i z rozwiniętej listy wybieramy ikonkę wykrzyknika (zostaniemy przeniesie do formularza do PT)
    W nowym okienku /lub na nowej zakładce przeglądarki/ pojawia się formularz do wypełnienia:

I wypełniamy pola:
    1 wybierz rodzaj zapytania
    2 podaj adres e-mail
    3 dokładnie opisz swój problem, pamiętaj aby wiadomość zawierała min. 140 znaków
    4 kod
    5 przepisz kod z okienka powyżej

Jeśli powyższy sposób nie zadziała,wypróbuj proszę drugi sposób :

Jeśli jesteś zalogowany na farmie, wówczas mamy dwie możliwości:
    Przewijamy stronę w dół i klikamy na dolny pasek pod okienkiem farmy i klikamy w napis "Pomoc Techniczna" /w czerwonej ramce/

Wyskakuje nam okienko pop-up, które należy wypełnić:

1 wybierz rodzaj zapytania

2 podaj nazwę użytkownika
    3 podaj ID użytkownika

4 podaj swój adres e-mail
    5 dokładnie opisz swój problem, pamiętaj aby wiadomość zawierała min. 140 znaków

Gdzie znaleźć ID? ID naszej farmy znajduje się na dolnej belce w ramce gry:
    Następnie przewijamy formularz w dół suwakiem znajdującym się z boku
    i wypełniamy kolejne pola:

6 podaj kod z okienka powyżej

I klikamy na przycisk „Zapytaj”

Któryś z powyższych sposobów musi zadziałać.Ja nic innego niestety nie wymyślę.Szczególnie że jest już późno i powoli zasypiam.

15. nana290159 widzę że byłaś na forum ( Wczoraj o 22:06 ) ale nie udzielasz się w swoim wątku, rozumiem więc że porady SMOD_Ateny pomogły więc wątek zamykam :)

Thread Status:
Not open for further replies.