Nie dolicza PD DO zad 3

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika oliva, 18 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. oliva

oliva Czeladnik forum

Droga MOD Atena,tak szybko zamknęłaś temat że muszę napisać nowy.
    Nie doliczyło mi PD z wytwórni masła orzechowego i zbioru piór papuzich!
    Odesłałaś mnie do opisu eventu i opisu zadania, słusznie.
    Ale tam jest jak byk napisane: /cytuję/jednak kilka starszych warsztatów również wpływa na postęp zadania, są to np.: wytwórnia masła orzechowego, punkt zbioru piór papuzich

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Po pierwsze wspomniany temat zamknęłam,ponieważ Autorka tematu nie miała więcej pytań i podziękowała : https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/zadanie-3.15461/#post-347491
    Po drugie Ty nie pytałaś,tylko stwierdziłaś że ktoś Cię oszukał,a po trzecie Twój problem jest inny od pytania w tamtym temacie,więc bardzo dobrze że otworzyłaś swój temat.
    W Twoim przypadku,jeśli przed zbiorem z wytwórni masła orzechowego i zbioru piór papuzich włączyłaś w zadaniu 3 "Start" i nie dopisało zebranych PD do zadania,napisz proszę do Pomocy Technicznej,tam Twoje konto zostanie sprawdzone i sprawa się wyjaśni.>>>KLIK<<<<

3. oliva

oliva Czeladnik forum

Zauważyłem / bo oliva to facet/ że na każde trudniejsze pytanie odsyłacie do PT.
    Poradnik też nie doprecyzował tylko podał "np:". To trochę nie fer.
    Można było napisać" zbieramy PD tylko z zagród i ich ulepszeń oraz z trzech warsztatów. Było by jasne i nie wprowadzało zbędnego zamieszania.

Spoko zamykaj temat, więcej pytań już mieć nie będę miał:)

Ostatnie edytowanie: 18 stycznia 2015
  4. PawelekMalgosi

PawelekMalgosi Czeladnik forum

ZANIM ONI WYJASNIA minie 24h i po zawodach u mnie jest tosamo

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

oliva,przepraszam że wzięłam Cię za kobietę,trudno zgadnąć po nicku jeśli w avatarze nie ma nawet znaczka płci,wybacz.
    A jeśli chodzi o Twój problem,to nie jest trudne pytanie,odpowiedziałam z łatwością,jednakże z pozycji forum nie sprawdzę Twojego konta,nie ma tutaj ani narzędzi,ani kompetencji ani możliwości technicznych.Takie problemy rozwiązuje wyłącznie PT.

PawelekMalgosi,tjw...Ciebie również zapraszam do napisania zgłoszenia.

A w związku z tym,że oliva,nie będzie miał juz pytań,to zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.