nie da się przejść samouczka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mentorstime, 24 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mentorstime

mentorstime Forumowy żółtodziób

dostaje 400 SG na start i dostaje 2 misje. 1. kup marchew. 2. kup jablon. Po kupnie marchwi nie mam juz pieniedzy na jabłoń. co mam zrobić? zrobiłem drugie konto i nie da się nigdzie ustawić by kupić tylko 3 marchwie.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem: Tutorial.

Należy wykonywać wszystkie czynności dokładnie krok po kroku zgodnie ze wskazówkami podanymi przez sowę.

Jeśli nie wykonałeś wszystkich kroków po kolei to możesz mieć problem z dalszą grą, w takim przypadku zapraszam do Pomocy technicznej, tutaj poradnik: >>Pomoc Techniczna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

posiej marchew, sprzedaj ją i zarób na drzewko

4. SMOD_Atena

chrumcia91 dziękuję za pomoc, ale nie wiem czy Autor ma już dostęp do targu.

mentorstime poradziłeś sobie czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

aajć....jesli wprowadziłam w błąd to najmocniej przepraszam

6. mentorstime

Nie mam w ogóle dostępu do miasta. Robiłem na obu kontach to co mówi sowa. Jest napisane aby kupić 3x Marchew ale nie ma nigdzie możliwości zmiany gdyż kupuje automatycznie x100 i z 400 SG zostaje wtedy 100 SG co nie starcza na zakup Jabłoni która kosztuje 300 SG

Ostatnie edytowanie: 24 listopada 2016
  7. Talolina

Talolina Młodszy ekspert

musisz przejść do sklepu w pasku tam klikasz czerwony koszyczek i wybierasz nasiona.Gdy pojawi sie marchew zmniejsz ilość ze 100 na 1... taki minusik albo po prostu wpisz zamiast "100"-"1" wtedy cena sie zmniejszy
    poprawka:zamiast 100 to wpisz 3

8. SMOD_Atena

Zabrakło Ci SG bo kupiłeś 100 marchwi, a możliwość zmiany ilości jest, trzeba skorzystać z przycisku "-" lub zaznaczyć ilość 100, usunąć i wpisać 3.

Teraz to już za późno niestety.

Talolina dziękuję za pomoc.

9. mentorstime

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 listopada 2016
  10. SMOD_Atena

U mnie normalnie jest wybór i wpisuję dowolne ilości do maks 100. Napisz proszę zgłoszenie do pomocy technicznej, wyżej podałam link.

11. mentorstime

na obecną chwilę nie.

12. SMOD_Atena

W takim razie dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.