nie da się grać

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 2 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

u mnie dziś jest tragicznie
    strasznie gra się zacina
    długie oczekiwanie na zbiory na targu, z pola na pole przechodzenie
    więc nie mówcie że jest ok

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

U mnie jest wszystko w porządku, więc muszę powiedzieć że jest ok. Gram na Chrome, czyszczę co jakiś czas pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe, skanuję i oczyszczam rejestr systemu ze śmieci programem Advanced System Care i gra działa bez zarzutu. A jak się czasami coś dzieje to robię to wszystko częsciej, z reinstalacją wtyczki AFP włącznie.

Spróbuj może zrobić to samo, bo nic innego nie wymyślimy. O tym aby występowały jakieś globalne problemy z grą nie mamy żadnych informacji.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. starking71

starking71 Czeladnik forum

U mnie to samo. Gra czeka na odpowiedź od serwera. Dopóki BP nie poprawi komunikacji miedzy serwerami to gra będzie się tak zacinać

4. jagusiowo

jagusiowo Młodszy ekspert

I u mnie tak samo,aby nakamić zwierzaki muszę odczekać 15 sek lub więcej, a więc nie jest to jednostkowy przypadek, jak informowała wczoraj szanowna pani modka, która szybko zamknęła kłódeczkę, lecz sytuacja trwa już prawie dwie doby. I proszę nie mydlić nam oczu o jakimkolwiek czyszczeniu czegokolwiek.

5. SMOD_Atena

jagusiowo, ja tutaj nikomu oczu mydlić nie muszę i nigdy tego nie robię. Podaję wskazówki takie jakie są w naszych poradnikach, nie jestem pracownikiem działu technicznego gry, nie sprawdzam ani nie naprawiam serwerów i łącz internetowych Graczy. A jeśli uważasz że Ty ze swojej strony spełniasz wszystkie wymagania gry, zrobiłaś wszystko co jest zalecane i możliwe do zrobienia a gra nadal nie działa prawidłowo, to zapraszam ze zgłoszeniem do PT. O to samo bardzo proszę pozostałych Graczy. Na forum nie zweryfikujemy Waszych uwag.

Czy Autorka tematu ma tutaj jeszcze jakieś pytanie ?

6. jagusiowo

jagusiowo Młodszy ekspert

Nie, dziękuję, ale sama wiesz jaki jest kontakt z PT - oni również zaczynają od ciasteczek, itp - a następny ich krok to informacja, że o tym wiedzą i ....kiedyś naprawią. A gra jak muliła się tak dalej się muli.
    Pozdrawiam Cię

toDzasta i hlnrys lubią to.
  7. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Właśnie wróciłam od znajomych i jest to samo u nich , także nic nie trzeba robić w kom.. gra dale muli ,zacina się
    Ciężka sprawa

8. SMOD_Atena

Tak jak napisałam wyżej, nie otrzymaliśmy z Centrali BP żadnych informacji aby w grze występowały jakieś ogólne problemy. Od momentu otworzenia tego wątku napisały raptem 3 osoby, więc jeśli z Waszej strony zrobiliście wszystko co jest zalecane i możliwe do zrobienia, Wasze łącze internetowe działa bez zastrzeżeń, to jeszcze raz bardzo proszę o napisanie zgłoszenia do PT w celu weryfikacji Waszych kont. Jeszcze raz polecam poradniki :
    Gdy gra nie działa - poradnik,

Reinstalacja Adobe Flash Playera,

Optymalizacja przeglądarki internetowej

Z poziomu forum tego nie zrobimy i nic więcej w temacie nie wymyślimy, w związku z tym tutaj zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.