nie ładuje się

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika katrina_60, 29 czerwca 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. katrina_60

katrina_60 Zaawansowany

dzisiaj od 8.00 gra nie chce się załadować

2. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

u mnie ..wczoraj przed 22 i dziś to samo..dochodzi do 100% i nic dalej.. i mam nazbierać wypadajek...ciekawe jak...

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Korzystacie z klienta? jeśli tak to zalecane jest:

- odinstalować klienta
    - wyłączyć komputer
    - włączyć komputer,
    - pobrać klienta na nowo i zainstalować

Podczas instalacji proszę zwrócić uwagę aby klienta instalować z nowo pobranego pliku instalacyjnego (exe.)

Jeśli z przeglądarki to jakiej? Czy wyczyszczono pamięć (od początku) i sprawdzono działanie gry również na innych przeglądarkach?

4. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

tak sprawdzaałam...wszystko wyczyszczone...dochodzi do 100% i szary ekran..się robi..

5. SMOD_Atena

IRENOWO rozumiem, że sprawdziłaś na kilku przeglądarkach z wyczyszczoną od początku pamięcią i na wszystkich jest ten sam problem. Wobec tego zapraszam w celu sprawdzenia konta do PT.

katrina_60 a jak u Ciebie po zastosowaniu się do powyższych wskazówek?

6. freska_kreska

freska_kreska Półbóstwo forum

U mnie można wejść do gry (opera), ale oddawanie rzeczy w spółdzielni nie działa prawidłowo - chcę oddać, wybieram czego ile, nie zalicza, a po odświeżeniu gry jest oddane. Chyba kolejny atak nas czeka :)

7. SMOD_Atena

freska_kreska Opera nie jest zbytnio polecana, najbardziej to Chrome, ewentualnie Firefox. Ja najczęściej gram na CCleaner Browser i wydaje mi się, że gra działa najlepiej ale od czasu do czasu gram też na Chrome lub kliencie w zależności co w danym momencie działa najlepiej.

8. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

od 8...ładuje się do 100%...i jest plansza z drzewkami i płotem...i tyle...walczę...ale to przecież tylko gra...jednym się uda a drugim nie...zrobić ..pozdrawiam..

9. SMOD_Atena

IRENOWO wysłałaś zgłoszenie do PT w celu sprawdzenia Twojego konta? bez tego tutaj nikt nie zgadnie dlaczego u Ciebie cały czas jest problem.
    Na jakich przeglądarkach sprawdzałaś? czy na kliencie również nie możesz zalogować się do gry?

10. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

serdecznie dziękuję...zalogowałam się ...od 8 ...a zbiór..był 8,20...przed 4 zalogowałam się bez problemu...super uklada mi się gra...oby tak dalej.. na polu..widzę tylko roślinki do zbioru..i nic nie działa... zebrałam..z trudem z łak na farmie..a na baśkę już nie wpuszcza

Ostatnie edytowanie: 29 czerwca 2024
    Lunari78 lubi to.
  11. SMOD_Atena

IRENOWO jeśli nie ma ogólnych problemów u wielu Graczy i stosujesz zalecane wskazówki a gra u Ciebie nie działa prawidłowo to zgłaszaj proszę ten fakt do PT aby można było sprawdzić Twoje konto. Pisanie na forum niczego nie zmieni.

12. SMOD_Atena

Autorka nie kontynuowała tematu więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.