nick

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jakleci.damian182, 10 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jakleci.damian182

jakleci.damian182 Mieszkaniec forum

Witam-na farmę dostałem się przez portal społecznościowy o nazwie "jakleci" coś podobnego do "nasza klasa" którego już dawno nie ma,dlatego mam nick jakleci.damian 182,pisałem do pt. o zmianę na podobny np. Damian 182 lub Damian.k182 bo aktualny jest daremny,nie podoba mi się i nigdzie nie lecę ale nic się nie zmieniło a było to miesiąc temu,dlaczego nie dostałem żadnej odpowiedzi,czy pt. w ogóle odpowiada czy to olewa?

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Mi PT zawsze odpowiada, a podałeś dobrego meila albo sprawdzałeś w SPAMie?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odpowiedź z PT na pewno otrzymałeś, przejrzyj proszę dokładnie swoją skrzynkę odbiorczą, w tym folder SPAM.

A jeśli chodzi o zmianę nazwy użytkownika to jest taka możliwość wyłącznie w sytuacji, kiedy nazwa jest wulgarna czy też w inny sposób łamie Regulamin gry lub forum.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

chrumcia91, dziękuję za pomoc.

4. jakleci.damian182

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Jak wyskoczy Ci okno pisania wiadomości do PT to wtedy tam w okreslonej rybryczce "e-mail" wpisujesz swojego meila

6. SMOD_Atena

jakleci.damian182, źle zacytowałeś ale widzę że napisałeś o innym adresie e-mail. Skoro używasz teraz innego adresu e-mail niż ten, który przypisany jest do konta w grze to nie ma nic dziwnego w tym, że wiadomości z PT mogą nie dochodzić na Twój nowy adres.

Jak zmienić adres e-mail dowiesz się tutaj : >>>klik<<<. Jednakże Twojej nazwy użytkownika nie będziesz miał możliwości zmienić, ponieważ nie łamie on ani Regulaminu gry, ani Regulaminu forum.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

chrumcia91, dziękuję za pomoc.

7. jakleci.damian182

Dziękuję za odp.więcej pytań nie mam-pozdrowionka

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.