Nick

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jakleci.damian182, 26 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jakleci.damian182

jakleci.damian182 Mieszkaniec forum

Witam-gram w farmę od ok.chyba 5 lat a dostałem się do niej przez taki portal który już dawno nie istnieje miał nazwę"jakleci" coś podobnego do "nasza klasa"i z tego powodu mój nick to jaklec.damian182,nigdy mi się to nie podobało bo co to takie "jakleci" a pytanie to czy można to zmienić na bez tego lecenia tylko np. damian182 albo damian.k182,pisałem już do p.t ale nie wiem czy p.t.odpowie na to czy zostawi bez odpowiedzi tak jak jest-?

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witaj :) Pomoc Techniczna na pewno odpowie, żadne zgłoszenie nie zostaje bez odpowiedzi ;)
    Po drugie, jak zapewne wiesz, nie ma możliwości, aby samodzielnie zmienić nick. Jedynie w uzasadnionych okolicznościach, może to zrobić PT. Tak więc proponuję korespondencję z PT, tutaj na forum w tej sprawie więcej zrobić nie możemy.

3. jakleci.damian182

jakleci.damian182 Mieszkaniec forum

Dziękuję za odpowiedź,więcej pytań nie mam-pozdrowionka

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję, pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.