Nic nie dziala poprawinie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika yasminka1967, 7 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. yasminka1967

yasminka1967 Moguł forum

Witam nie wiem ale zaczynam tracic juz cierpliwosc od paru dni z farma dzieje sie cos nie dobrego dzis juz zaczyna mnie to draznic jak juz sie zaloguje to nie dziala kombajn musze kilka razy zamknac go i otworzyc jak juz zadziala i zbiore to co uroslo to automatycznie sieje sie kukurydza :( franka otworzyc to tez problem a chwilke temu odkrylam ze nie moge oddac nic do kacika zlecen :( czy to problemy przed eventowe ????????

NASTKA.BURAN lubi to.
  2. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Wyczyść pliki tymczasowe, pliki cookies, zaktualizuj Adobe Flash Player oraz spróbuj zalogować się z innej przeglądarki :)

3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Automatyczne sianie tego, co akurat jest pod kursorem, wskazuje na konieczność solidnego wyczyszczenia systemu ;)
    Akurat takie mulenie powstaje po stronie użytkownika niestety.

4. yasminka1967

yasminka1967 Moguł forum

Wyczyściłam faktycznie działa :)dziękuję :)

5. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Skoro problem rozwiązany, wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.