Nic nie działa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Andzia1967, 2 marca 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Andzia1967

Andzia1967 Mieszkaniec forum

Od wczoraj od godzin popołudniowych nic nie działa! Jestem wściekła bo mam wykupiony kombajn za pieniądze,który mi przepadnie. Gra się ładuje do 100% i owieczki latają na taczce bez sensu,a jak już wskoczy to nie mogę wejść na żadne pole.To są jakieś kpiny z graczy bo jeśli ktoś się skarży to ciągle są te same odpowiedzi,żeby wyczyścić pliki itp...Zastosowałam się do wszystkich wskazówek i to nic nie daje, w dalszym ciągu te same problemy są. Ktoś tu słusznie napisał,że gra ma sprawiać radość,a nie podnosić nam ciśnienie.Pytam dokąd te problemy z grą będą trwały?

bogusiania i .stokrota2. lubią to.
  2. margaretazet

margaretazet Stały bywalec

Miałam dokładnie tak - przestałam zbierać na Farmie..Sprawdż na przeglądarce polecanej przez Atenę. Dzisiaj włączyłam - Farma śmiga jak za dawnych dobrych czasów. Wypróbuj, gra ma relaksować nie denerwować. Miłego dnia.

bogusiania lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Istnieje już temat, w którym Gracze zgłaszają problemy z grą: Bardzo wolno wszystko działaaaaa. Tutaj temat zamykam jako dubel.

Zapraszam z dalszymi uwagami do powyższego a jeśli standardowe czynności nie pomagają to do Pomocy technicznej w celu sprawdzenia kont.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.