nic nie działa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aandziaa11, 23 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aandziaa11

aandziaa11 Czeladnik forum

mam problem zaloguje się na farmę ale nie mogę nic na niej zrobić nie otwiera mi się młyn stodoła itp nie mogę zebrać plonów. prze logowałam się już mnóstwo razy

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

aandziaa11 sprawdź proszę na innych przeglądarkach (Chrome, Opera, Mozilla), jeśli na wszystkich występuje problem to zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >Gdy gra nie działa<.

W szczególności wyczyść pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >Reinstalacja Adobe Flash Playera<.

W ostateczności napisz zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >Poradnik<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. wiesKingi

wiesKingi Czeladnik forum

Takie anomalie zaczęły się wczoraj przwd godz 12 kiedy rozpoczęto przygotowania do ewentu do dziś nic się nie zmieniło wszystko mam zrobione ,sprawdzałam na 3 urządzeniach nie można oddać czasówki w spółdzieli ,wogóle się nie otwiera .Na wyspie pokazuje mi się plansza z farmy aby coś zrobić to trzeba się kilka razy przelogować,sądzę że to nie problem sprzętu tyllko odgórny

4. SMOD_Atena

wiesKingi gdyby był problem ogólny to wszyscy albo większość Graczy również by go miała, a jak widzisz jesteś drugą osobą zgłaszającą taki problem.
    Jeśli u Ciebie ze sprzętem, oprogramowaniem i połączeniem internetowym jest wszystko w porządku, standardowe czynności (czyszczenie ciasteczek cookies i flashowych, pamięci przeglądarki) nie przynoszą pozytywnych rezultatów, wtyczka AFP jest aktualna i nieuszkodzona to zapraszam ze zgłoszeniem do PT zgodnie ze wskazówkami z poradnika: Pomoc Techniczna.

aandziaa11 czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Mery54

Mery54 Młodszy ekspert

Mogę potwierdzić mam to samo owce się wożą a jak dojadą to są kwiatki nic nie działa praowidłowo od wczoraj

6. anza25

anza25 Forumowy żółtodziób

Witam, jeszcze 2 dni temu miałam spore ilości produktów typu:paleta farb, lśniący puder czy sztuczne wąsy! dziś zaglądam do stodoły a tam większośc produktów jest po 1, 2 czy kilka sztuk? co się stało z pozostałymi ilościami??? czy coś mnie ominęło o czym nie wiem??

7. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

u mnie nie ma żadnych problemów owszem na dzień dobry mam 3-4 plansze ale po ich zamknięciu nie wyskakują ponownie na całe szczęście :)

ale i tak gra chodzi ciut wolniej więc warto przeczyścić historię i może np zmienić przeglądarkę - to często pomaga :)
    u mnie pomogło :)
    a nie robiłaś jakiegoś zadania w spółdzielni? ;)

jeśli było a nie ma to takie rzeczy może sprawdzić tylko pomoc techniczna

8. SMOD_Atena

AnnDżelina dziękuję za pomoc.

anza25 jak widzisz rozwiązujemy tutaj zupełnie inny problem, otwórz proszę własny wątek w tym dziale albo napisz bezpośrednio do PT, tutaj znajdziesz poradnik: Pomoc Techniczna.

Mery54 czy zastosowałaś się do wyżej podanych wskazówek i to niczego nie zmienia na żadnej dostępnej przeglądarce? Jeśli tak to również zapraszam do PT.

Czy Autorka tego wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

9. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.