newsy

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika kacperek50, 10 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

może ekipa BP wreszcie zrozumie że wskakujące newsy po zalogowaniu to irytuje graczy,jaki przeszkadza w grze,dlatego mój pomysł aby zlikwidować te utrudniające newsy,bo to niczemu nie służy tym bardziej że jest okienko na te newsy i zawsze można tam zerknąć,domagam się stanowczo o likwidację tego bubla

elzbieta1 lubi to.
  2. elzbieta1

elzbieta1 Chodząca legenda forum

popieram

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

U mnie Newsy pojawiają się tylko raz po zalogowaniu,zamykam okienko i już się nie pojawiają.
    kacperek50, jeśli Ciebie tak bardzo irytują Newsy i chciałbyś to twórcom gry przekazać jako pomysł do wprowadzenia do gry,to bardzo proszę zapoznaj się z zasadami tego działu.Do każdego pomysłu musi być dołączona ankieta,wszystkie informacje znajdziesz tutaj :>>>Zasady działu i tutaj : >>>Poradnik - jak zrobić ankietę?
    A jako że do otwartego już tematu nie możesz dodać ankiety(należy ją dodać podczas otwierania tematu),to ten temat zamykam,a Ciebie proszę o ponowne zamieszczenie pomysłu razem z ankietą,w której inni Gracze będą mogli oddać swój głos.Przypominam również że w tym dziale wymagane są komentarze,np...."dlaczego jesteś na TAK i popierasz dany pomysł,czy też dlaczego pomysł Ci się nie podoba i jesteś na NIE,ewentualnie dlaczego jest Ci to obojętne".Wszelkie posty typu: "jestem na tak", "zły pomysł", "nie zgadzam się", "super", itp. będą traktowane jako spam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.