Opinie Neonowi wojownicy

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 11 września 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. bona53

bona53 Wyjątkowy talent

Epicki wystawiony.
    Event zakończony.

2. hapsak89

hapsak89 Wyjątkowy talent

Uff zakończyłam, choć w pierwszej chwili oblał mnie pot i zwątpienie jak zobaczyłam w stodole stan tygrysów sztuk 55 xD:cry:, ale nic to, wpychałam wszystkie skrupulatnie do oazy, a dzięki BabyBoom i zwrotom było co wpychać w kolejne wsady :music:Plus na targu dokupiłam trochę kolorowańców tygrysich, a co ciekawe zwykłe tygrysy były u mnie kilkukrotnie razy droższe niż kolorowańcexD, no to jak tu nie skorzystać:p

3. Pryku

Pryku Baron forum

Mnie kilka braklo, ale czasu sporo to na spokojnie

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

5. d_anulka

d_anulka Analityk forum

Jakiś szczególnie ciekawy targ. U mnie nawet ogona od tygrysa kolorowego nie uświadczysz ;)
    Mam już epicki item, a to najważniejsze. Będzie się robić powoli. Może do końca eventu jakieś obniżki ogłoszą?

6. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

koniec :)item jest niezły:inlove:

7. ShaGGy778

ShaGGy778 Książę forum

U mnie też event zakończony, nie chce mi się wiecznie czekać na te nieszczęsne obniżki, które pewnie i tak się nie pojawią xD Item wystawiony, neonowa nakładka dla tygrysów nałożona na wybieg, można skupić się na grze w kości. :)

8. Kasandra

Kasandra Czeladnik forum

Nie no, to jest wprost idealne. Wróciłam z pracy, zebrałam oazę i i nie muszę już przeliczać, bo widzę, że wystarczy mi tygrysków na skończenie:D

Bardzo Ci dziękuję za wszystkie rozpiski, tabelki, zestawienia etc. Robisz to wszystko genialnie i realnie przyczyniasz się do poprawy komfortu gry :inlove::inlove::inlove:

9. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

tak,to jest to co chciałam powiedzieć:inlove:, dziękuję hlnrys:inlove::inlove::inlove:

10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dziękuję Rysiu:inlove: Idę zbierać oazy a potem czekam na obniżki:) Może się doczekamxD:cry:xD

EDIT: Mam tylko około 280 SP, więc jedynie obniżki mnie uratująo_O

Ostatnie edytowanie: 12 września 2024
  11. majka47

majka47 Analityk forum

Szybko poszło.Lubię akie ewenty.Powodzeniadla wszystkich hodowców,

12. krasnoludek10

4 zadania za mną. Czekam na obniżki.

13. klonek68

klonek68 Hrabia forum

Z lekkim poślizgiem.....bardzo mili goście mnie odwiedzili...skończyłemxD a i tygryski nieźle przeskakiwały;)

14. grania.

grania. Analityk forum

po porannym zbiorze itemów wystawiłam epickiego i całkiem nieżle się przedstawia z dopalaczami - i tak jeszcze nie wszystkimi

15. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Czytam forum i pięknie to wszystko wygląda, a ja wczoraj całkiem zapomniałam o hodowli tygrysów ;) nie miałam czasu na farmę, więc tylko siałam do eventu z kośćmi i wyłączałam farmę.
    Dzisiaj dopiero zauważyłam na dzikiej tę "figurkę" tygrysa- do wejścia w event i mnie "olśniło" ;) rychło w czas, teraz nie ma BB, poczekam, oby jeszcze dali BB i może jakieś obniżki :)

16. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

17. pbkl

pbkl Nadzorca forum

Obnizek nie bedzie, ale juz oglosili BB i farmarki na weekend. Zawsze to lepiej niz "na golasa" kolorowac.

18. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Dobre i BB, zawsze to więcej zdobytych zwierzaków, dziękuję za informację, pozostaje mi troszkę poczekać :)

19. bogusiania

bogusiania Komisarz forum

Prawa strona z bezcennymi itemami już zrobiona, 9 zadań skończonych. Myślałam, że będzie gorzej. Plantacja cała w tygrysach, poczekam na BB i pokoloruję na BB do lewej strony, może się uda dotrzeć do neonowego wybiegu. Powodzenia jeszcze walczącym i gratulacje dla tych, którzy już skończyli. A, i jeszcze pytanie - o co chodzi z tym balonem, co to takiego, bo nigdzie nie mogę doczytać ? :)

Ostatnie edytowanie: 13 września 2024
  20. krasnoludek10

To jak mam zrobić ten event jak mam ledwo 280 SP a potrzeba jeszcze 620 - 132 z ostatnich oaz zapakowanych przed startem eventu za 1 SP = 488:cry: Toż to brakuje ponad 200 SP, chyba trzeba odkopać skrzynki albo przeprosić się z kołem, bo nie pamiętam ile jest w Skleporamie do zdobycia, ale chyba za mało:cry::cry::cry: To byłby chyba pierwszy hodowlany u mnie niezrobiony w całości od dawien dawna8)

AngelGina, grania. oraz bogusiania lubią to.