Opinie Neonowi wojownicy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 11 września 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bona53

bona53 Generał forum

Epicki wystawiony.
    Event zakończony.

2. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Uff zakończyłam, choć w pierwszej chwili oblał mnie pot i zwątpienie jak zobaczyłam w stodole stan tygrysów sztuk 55 xD:cry:, ale nic to, wpychałam wszystkie skrupulatnie do oazy, a dzięki BabyBoom i zwrotom było co wpychać w kolejne wsady :music:Plus na targu dokupiłam trochę kolorowańców tygrysich, a co ciekawe zwykłe tygrysy były u mnie kilkukrotnie razy droższe niż kolorowańcexD, no to jak tu nie skorzystać:p

3. Pryku

Pryku Weteran forum

Mnie kilka braklo, ale czasu sporo to na spokojnie

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

5. d_anulka

d_anulka Hrabia forum

Jakiś szczególnie ciekawy targ. U mnie nawet ogona od tygrysa kolorowego nie uświadczysz ;)
    Mam już epicki item, a to najważniejsze. Będzie się robić powoli. Może do końca eventu jakieś obniżki ogłoszą?

6. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

koniec :)item jest niezły:inlove:

7. ShaGGy778

ShaGGy778 Hrabia forum

U mnie też event zakończony, nie chce mi się wiecznie czekać na te nieszczęsne obniżki, które pewnie i tak się nie pojawią xD Item wystawiony, neonowa nakładka dla tygrysów nałożona na wybieg, można skupić się na grze w kości. :)

8. Kasandra

Kasandra Młodszy ekspert

Nie no, to jest wprost idealne. Wróciłam z pracy, zebrałam oazę i i nie muszę już przeliczać, bo widzę, że wystarczy mi tygrysków na skończenie:D

Bardzo Ci dziękuję za wszystkie rozpiski, tabelki, zestawienia etc. Robisz to wszystko genialnie i realnie przyczyniasz się do poprawy komfortu gry :inlove::inlove::inlove:

9. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

tak,to jest to co chciałam powiedzieć:inlove:, dziękuję hlnrys:inlove::inlove::inlove:

10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dziękuję Rysiu:inlove: Idę zbierać oazy a potem czekam na obniżki:) Może się doczekamxD:cry:xD

EDIT: Mam tylko około 280 SP, więc jedynie obniżki mnie uratująo_O

Ostatnie edytowanie: 12 września 2024
  11. majka47

majka47 Komisarz forum

Szybko poszło.Lubię akie ewenty.Powodzeniadla wszystkich hodowców,

12. krasnoludek10

4 zadania za mną. Czekam na obniżki.

13. klonek68

klonek68 Generał forum

Z lekkim poślizgiem.....bardzo mili goście mnie odwiedzili...skończyłemxD a i tygryski nieźle przeskakiwały;)

14. grania.

grania. Baron forum

po porannym zbiorze itemów wystawiłam epickiego i całkiem nieżle się przedstawia z dopalaczami - i tak jeszcze nie wszystkimi

15. AngelGina

AngelGina Generał forum

Czytam forum i pięknie to wszystko wygląda, a ja wczoraj całkiem zapomniałam o hodowli tygrysów ;) nie miałam czasu na farmę, więc tylko siałam do eventu z kośćmi i wyłączałam farmę.
    Dzisiaj dopiero zauważyłam na dzikiej tę "figurkę" tygrysa- do wejścia w event i mnie "olśniło" ;) rychło w czas, teraz nie ma BB, poczekam, oby jeszcze dali BB i może jakieś obniżki :)

16. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

17. pbkl

pbkl Generał forum

Obnizek nie bedzie, ale juz oglosili BB i farmarki na weekend. Zawsze to lepiej niz "na golasa" kolorowac.

18. AngelGina

AngelGina Generał forum

Dobre i BB, zawsze to więcej zdobytych zwierzaków, dziękuję za informację, pozostaje mi troszkę poczekać :)

19. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Prawa strona z bezcennymi itemami już zrobiona, 9 zadań skończonych. Myślałam, że będzie gorzej. Plantacja cała w tygrysach, poczekam na BB i pokoloruję na BB do lewej strony, może się uda dotrzeć do neonowego wybiegu. Powodzenia jeszcze walczącym i gratulacje dla tych, którzy już skończyli. A, i jeszcze pytanie - o co chodzi z tym balonem, co to takiego, bo nigdzie nie mogę doczytać ? :)

Ostatnie edytowanie: 13 września 2024
  20. krasnoludek10

To jak mam zrobić ten event jak mam ledwo 280 SP a potrzeba jeszcze 620 - 132 z ostatnich oaz zapakowanych przed startem eventu za 1 SP = 488:cry: Toż to brakuje ponad 200 SP, chyba trzeba odkopać skrzynki albo przeprosić się z kołem, bo nie pamiętam ile jest w Skleporamie do zdobycia, ale chyba za mało:cry::cry::cry: To byłby chyba pierwszy hodowlany u mnie niezrobiony w całości od dawien dawna8)

AngelGina, grania. oraz bogusiania lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.