neonowe zwierzaki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aneta1977, 4 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aneta1977

aneta1977 Czeladnik forum

mam pytanie czy może ktoś wie jakie zwierzęta będę potrzebne do eventu przyszłego neonowego ?

2. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

kaczki, owce, krowy

3. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

kaczki,owce i krówki

4. aneta1977

aneta1977 Czeladnik forum

dziękuje bardzo . buziaczki

5. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

aneta1977 w dziale Oficjalnych Ogłoszeń Eventowych nie ma jeszcze zapowiedzi eventu z zagrodami neonowymi w tle, więc wszelkie odpowiedzi w Twoim temacie to tylko spekulacje graczy na podstawie wpisów w Farmerskiej Wyroczni.

Należy pamiętać że jedyną pewną informacją są oficjalne ogłoszenia przekazane przez producentów gry, natomiast przewidywania Farmerskiej Wyroczni nie koniecznie muszą się sprawdzić :)

Czy masz może jeszcze jakieś pytania ?

SMOD_Atena lubi to.
  6. Tekla33

Tekla33 Forum Pro

ja w sprawie jeszcze tego owocu znalazłam go w stodole zakładka wszystkie i wiem że ma równowartość 1000 i nie wiem czy to punkty czy tyle kosztuje pozdrawiam

7. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

W sprawie jakiego owocu ? Jak przeczytasz temat zobaczysz, że podpięłaś się do wątku o neonowych zagrodach. Zwracaj proszę na to uwagę gdyż twoja wypowiedź jest wyrwana z kontekstu.

Postaram się jednak odpowiedzieć.
    Czasami do zadań eventowych/zadań w spółdzielni musimy dostarczyć towar o określonej wartości. Co co patrzysz w stodole, to jest właśnie wartość dostarczenia towaru do zadania albo misji.

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Nowe pytania nie pojawiły się, więc wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.