Neonowe zagrody

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by Piraniiax, Nov 1, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Piraniiax

Piraniiax Młodszy ekspert

Zauważyłam że jakiś czas temu wprowadzono neonowe zagrody do zrobienia z warsztatu i chciałam się zapytać czy tak jak co jakiś czas nowe zwierzęta otrzymują swoje hodowle czy tak samo co jakiś czas będą dochodziły nowe zagrody neonowe?

2. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Możliwe, że tak. Na pewno będzie wiadomo, gdy ukaże się oficjalne ogloszenie. A o nieoficjalnych ploteczkach z róznych for można poczytać w zgaduli.:)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

wolf031973, dziękuję za pomoc.

Piraniiax, zapraszam do śledzenia Oficjalnych Ogłoszeń >>>klik<<<, jeśli coś nowego będzie miało być wprowadzone do gry, to tam zawsze znajdziesz informacje na ten temat.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

4. Piraniiax

Piraniiax Młodszy ekspert

Oj wiem że wszystko co wprowadzają jest w ogłoszeniach po prostu się pytam czy w ogóle będzie to wprowadzane z czasem czy to było jednorazowo tylko do tych 3 zagród ;] Ale jak tak to ok ^^ można zamknąć

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro można to zamykam i miłego dnia życzę.

Thread Status:
Not open for further replies.