Event Neonowe zagrody

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 17 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

ech życ nie umierać,zarobiłam juz 10 milioników na kolorowancach skubancach;)
    Niech żyje moje lenistwo,bo nie chciało mi sie sprzedawać wczesniej a teraz jak znalazł;)

2. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

A mnie te neonowe zagrody nie powaliły,
    Event zrobię dla bananów :) super pasza też się przyda :)

3. 11eveline

11eveline Książę forum

Na razie hoduję zwierzaki - kóz i królików po prawie 600 sztuk, a kurek okrągły 1000. Megazagrody tez stoją - ale dopiero jutro wieczorem będą młode kózki. Mam nadzieję, że w weekend będzie BB - bo SP niezbyt dużo (choć młyn ciągle kręci). A może za rada innych sprzedam zwykłe i kupię kolorowe. Już nie mogę się doczekać. :)

4. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    właśnie wystawiłam zagrody:D
    na głównej gdaczą kurki,na dzikiej pasą się króliki,a w lasku hasają kózki:D

5. annanan1

annanan1 Okazjonalny autor

A ja pnącze sobie odpuszczam. szkoda zwierzaczków. Banany, pasza i itemy w zupełności wystarczą... U mnie kurczaczki na targu po ponad 1000:inlove: więc bogacę się ....

Anetta41, juras oraz MOD_Cookie* lubią to.
  6. gadek

gadek Fanatyk forum

A u mnie jedna wielka niespodzianka,bo nie chce mi się liczyćxD
    Jakieś kolorki zawsze się znajdą,a jak nie to się kupią,a jak nie to się zrobią,a banankom nie przepuszczę,będą mojexD
    Bananki na wagę złotaxD

7. stokrotka0209

stokrotka0209 Aktywny autor

A ja policzyłam moje zapasy kolorowych zwierzątek. I na kózki mam ponad stan, ale kury i króliki są w opłakanej sytuacji. Chciałabym minimum do bananów się dostać a jak wpadnie item to będę szczęsliwa. Pozdrawiam!

gadek i Anetta41 lubią to.
  8. kgcygan

kgcygan Hrabia forum

A dla mnie to fajny event i raczej szybko go zrobię. Trochę zwierzaków jest w zapasie ;). Zobaczymy jutro co i jak. Wszystkim życzę aby go zrobili.

9. visa77

visa77 Komandor forum

Kózki mam :D króliczków troszkę brakuje więc się już pasą :) natomiast z kurkami kiepsko :(

10. Menasa

Menasa Forum Pro

Fajny event, a neonowe zagrody są ładniejsze niż różowe, więc bardzo się ciesze, że je wprowadzili.

gadek, kropelka04 oraz zonaania2122 lubią to.
  11. iza_79

iza_79 Książę forum

w 10 min zarobiłam pół miliona na kurach :) szkoda, że tak dobrze w realu nie mam

gadek i gosiagosia60 lubią to.
  12. -anna2806-

-anna2806- Forum Pro

Ciekawa jestem dlaczego na moim targu i indory drogie ?

13. Nelaa50

Nelaa50 Naśladowca mistrzów

U mnie cena kur nie powala, najdroższe kozy... których mam najmniej :p

14. ShakeWave

ShakeWave Wyjątkowy talent

Farmery tak targ obległy, że ja się już wcisnąć nie mogę xDxD.

15. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam

Na targ nie można nawet wejść xD

16. magdalena

magdalena Weteran forum

Potwierdzam, też tak mam :(

17. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

18. matylda8

matylda8 Aktywny autor

ups, u mnie to samo:(

19. madzika2

madzika2 Mieszkaniec forum

Chyba u każdego problem z targiem wystąpił, ale podobno ekipa już sprawdza co się dzieje ;)

kropelka04 lubi to.
  20. kropelka04

kropelka04 Generał forum

witam. taki rwetes sie zrobil na targu przy handlu kurami, krolikami, kozami i ich kolorowym potomstwem, ze bazarek nie wytrzymal:sleepy: i padl. co to bedzie, co to bedzie:( gruba kasiorka przepada:oops:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.