Event Neonowe zagrody

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 17 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. {Monia}

{Monia} Komandor forum

A czy FAQ zostanie zaktualizowane?

zonaania2122 i MOD_Cookie* lubią to.
  2. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Uwielbiam eventy z" kolorowankami" zrobię go w całości czy się opłaca czy nie dla pnącza(3 tys. PD na bahame piechotą nie chodzi) bo nie dane mi było wygrać je w utylizatorze s.paszy mam ok 180 szt. + misje w spółdzielni więc będzie ponad 250 szt. chyba wystarczy ale czekam na piątkowe BB :p

zonaania2122, azikowo oraz MOD_Cookie* lubią to.
  3. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

na dzień dzisiejszy jedyne co mnie najbardziej martwi to króliki - dopiero gdzieś zdaje się je oddałam w dużej ilości i brak, nie chcą się rekordowo rodzić a na targu cena przerażająca więc z pewnością króliki będą na końcu do oddania w zapowiadanym evencie- więc mam zajęcie u mnie już jest event pod tytułem polowanie na króliki xD

4. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

oczywiście, jeszcze tylko Magiczna czasy przeliczy i tabelki będą gotowe :)

5. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Do budowy neonków potrzebujemy po jednym najwyższym zwierzaku czy po dwa ?

6. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Z tabelki wynika, że 1:

Jeszcze tego by brakowało, że 2.

7. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Według dokumentu po jednej sztuce :)

8. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

To tu należy poprawić w takim wypadku, bo są po 2 sztuki.

[​IMG][​IMG]

9. madzika2

madzika2 Mieszkaniec forum

Chyba większość z nas to średniaki :D :D No ale co tam wszak do 150 poziomu dzieli mnie dziesiątki mln PD ;) ;)

Ceny na zwierzu piękne, ale czy sprawdzaliście ceny pasz, te też zwalają z nóg ;) :D

10. gretag

Fajnie,ze po 1 szt..dziękuję za informacje..pytałam bo wcześniej w naszym poradniku było po dwie szt ale już zmienione :)

Dziękuję za info :)

11. =Repez-

=Repez- Generał forum

A czemu masz ich pod dostatkiem Hahahahaha:D:D

MOD_Cookie* i AnnDżelina lubią to.
  12. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Jesteś Wielki jak zawsze - Dziękuję Ślicznie :):inlove: - luknęłam do stodoły i odetchnęłam a tylko 2 pomarańczowe królikarnie i jedna czerwona mi zostały po g&t i weź tu wyhoduj.
    przygotowania do eventu pełną parą

Ostatnie edytowanie: 17 sierpnia 2015
    MOD_Cookie*, gretag oraz .Robaczek. lubią to.
  13. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Pewnie pomyślicie, że jestem infantylna czy coś, ale ten neonowy event jakieś takie przyjemne odczucia budzi. Może przez te zagrody...taki jakiś klimat nocy świątecznej ... udekorowanych domów ... podekscytowanego oczekiwania na coś dobrego...
    A może już mi upały zaszkodziłyxD W każdym razie chcę powiedzieć, że mi się podoba. Bardzo:) Nie tylko ze względu na nagrody ale i ze względu na pomysł i nastrój:)

14. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    czy ktoś może policzył ile zwykłych zwierzaków potrzeba żeby nie było potrzeby klonować?????
    i jeszcze jedno pytanko:czy dobrze zrozumiałam,że żeby mieć neonówki trzeba je budować w warsztacie i oddać najdroższe zwierzaki???

zonaania2122, MOD_Cookie* oraz gretag lubią to.
  15. madzika2

madzika2 Mieszkaniec forum

Nie opłaca się zwykłych zwierzaków wrzucać, tym bardziej jeśli będziesz kupować a targu. Królików do całego eventu potrzeba 162 000 / 72 = 2250 sztuk (chyba, że zapas taki masz). Chyba, że źle policzyłam to proszę o korektę
    Po evencie można będzie te zagrody zbudować w warsztacie ale właśnie najdroższy zwierz będzie potrzebny.

16. malina080870

malina080870 Zaawansowany

2.493 koz
    2.250 kroli
    5.400 kur
    Ewutek..tak na szybko..., mysle jednak ze mimo ze dzis mi jakos nijak...to mysle ze obliczenie jest w miare dobre
    ;):)

Ewus....mieszaj....w oddawaniu : .kolorowe + zwykle.., lepiej i bardziej oplacalne....)

Dobranoc

17. gretag

Po jednej zagrodzie dostaniemy jeśli wykonamy zadania eventowe a po evencie będziemy mogli budować zagrody neonowe w warsztaciku..
    Jesli chcesz oddać do zadań zwykłe zwierzęta to potrzeba ich:
    króliki- 2250 szt
    kozy- 2493 szt
    kury- 5400 szt
    ..ale lepiej oddawać kolorowe zwierzaki a zwykłe sprzedać..

18. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

dzięki słoneczka:*
    takiej ilości zwierząt nie widziałam na oczy,choć gram prawie od początku...............
    będę klonować,tylko nie wiem na ile sp. mi wystarczy:(
    greciu dzięki,bo już myślałam,że bez najdroższych zwierząt nie ma neonówek:oops:
    chyba przez upały mózg mi się zagotował:oops:

19. malinka5010

malinka5010 Naśladowca mistrzów

Witam. Jak dla mnie zagrody są śliczne ,bardzo ciekawe oraz pomysłowe. Pachnie świeżością i innością na farmach, już nie mogę się doczekać... by zacząć evencik:)xD

20. ShakeWave

ShakeWave Wyjątkowy talent

He he, dziękuję Wam, od razu się zrobiło milej :).

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.