Event Neonowe zagrody

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 17 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Wzięłam się za widły i heja sprzątać łąkę u nowego sąsiada, ufff dobrze, że się ochłodziło :music:
    a kurniki dalej jadą pełną parą :p

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

[ciach]
    :eek::eek::eek: Pogięło Cię?Czy forum nie czytasz?o_OZawsze się pomaga młodym graczom przecież...
    To właśnie miałam napisać,tyle,że nie wierszem xD Kurniki tanie a zarobić można sporo :)

Cytat usunęłam, ponieważ post również został usunięty.
    MOD_Cookie*

3. Mariolka7214

Gosia xDxDxD:cry:xD
    każdy może pisać, a ja lubię takie łamigłówki :p
    apropopo eventu zagadka, jak nazywa się zupa z wielu kur?
    to ja moze wystawie i króliki :music:

wolf031973, gosiagosia60 oraz godia17 lubią to.
  4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

jowisz08 Twoje posty usunęłam, ponieważ jeden zawierał tylko cytat, a drugi nie był związany z wątkiem.
    W żadnym swoim poście nie złamałam Regulaminu Forum, więc nie bardzo rozumiem co dokładnie masz na myśli.

gosiagosia60 i Mariolka7214 lubią to.
  5. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Gosiu pomaga sie:) ale poprzez takie akcje mlodym userom wydaje sie ze,po kilku dniach grania wszystko im sie nalezy ;) co nie znaczy ze,user ktory,jest teraz w pewnym stopniu puschingowany jest taka osoba:)

6. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Rosół z kur wielu.
    Ale jak dostanę ścierą za te twoje łamigłówki...:):););)

7. Mariolka7214

Ale za co? za zupę ? xD
    nagroda niespodzianka poleci jutro, dzis prezentów brak :)

8. gosiagosia60

Norbi,odkąd w grze"na nogach własnych stoję" i dostaję młodego sąsiada,zawsze pomagam,w miarę możliwości,poziomy wbijać.Tym samym swój "dług"wobec farmerów,którzy mi pomagali,spłacam.:) I wcale tego z pusching nie uważam.8) Inna sprawa,że sporo z nich już nie gra :(
    Heh,ja mam i kurki :inlove: i króliczki :inlove: .Ładnie mi się za codzienną opiekę dziś odwdzięczyły :music::music::music:

9. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

I na szczęście nie jest ;) Lubi być samowystarczalny, ale wiem jak teraz brakuje mi starszych itemów czy drzewek (magiczne/florenowe), więc i tak staram się pomagać :) Sam inwestuje w swoją farmę (na SP ma ponad 300 FL), problemem była tylko ilość perfum- drzewka niedostępne, ale i takie znajdą się u mnie podczas G&T :)
    Jednak nasze Forumowe społeczeństwo jest cudowne :inlove:
    Kury na targ, tysiąc zostaje w stodole, zabieram się za króliki :p

10. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Ech fajny ten event, jeszcze się nie zaczął a już zarobiłam ponad 4mln.
    A stodoła tych nieboraczków kolorowasków jeszcze pełna;)
    Innym też życze obfitych łowów:)))))

11. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

tez pomagam mlodym ale tylko wtedy kiedy widze ze,jest chec u tej osoby do grania;):)
    i bardzo dobrze ze,chce grac oby takich osob bylo wiecej:)

12. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

W 3 dni wbił 20 poziom- przez ten czas 3/4 moich wszystkich kurczaków, które dostałam miało 7 i czerwony termometr :p
    Chęci są, czas również, nawet na Forum udało mi się go namówić ;) Sądzę, że zostanie z nami na dłużej :)
    Kozy na moim targu są po 1,400 SG za sztukę, ofert troszkę ponad 20, więc tylko to opłaca się sprzedawać. Ceny królików i kur już spadają :)

13. Nutka

Nutka Komandor forum

Ale miałam nos z tym powrotem na farmę ;)xD. Ani chwili na nudę i naprawdę super eventy, o czym dobrze wiedzą Ci co dłużej grają ;). Do 100 poziomu jeszcze sporo mi brakuje, ale uważam i tak, że mimo długiej przerwy bez problemu dam sobie radę, a może nawet troszkę zarobię:p. Dzięki czytaniu zgaduli i w ogóle forum od 2 dni cała farmę mam w zagrodach xD, pasza się produkuje i zdobyta z zaległych misji gdzie się dało, więc z naprawdę wielką radością czekam na kolorowanki xD.

14. gosiagosia60

Tego nie przewidzisz...:( No cóż,10 zrezygnuje a 13-ty zostanie,dobre i to ;)
    Już wszystko,ponad normę sprzedałam.A że na co dzień hoduję kury i króliki,to i tak sprzedawać dalej będę,nawet jak cena spadnie xD Dopinguj kurczaka,fajnie,jak nas coraz więcej jest :)

15. {Monia}

{Monia} Komandor forum

A zauważyliście ile SG jest do wygrania?
    Aż 650 tys.
    Dużo jak na event.

Co do ceny za kury u mnie oscylowała w okolicach 600 SG.
    Tylko.

16. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Macie tempo, Saygon25 ma już max.

17. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

jarek545x Twój post usunęłam, ponieważ nie wnosił nic do tematu rozmowy oraz mógł zostać źle odebrany przez osobę, do której został skierowany.
    Monia, w pierwszych zadaniach jak liczyłam jest do wygrania 115 tys. SG. Dla początkujących Graczy to naprawdę duża suma. Może przygotowują nas na dożynki...? :p

zonaania2122, {Monia} oraz gosiagosia60 lubią to.
  18. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Chyba podpadam pod definicję farmerskiego średniaka. Z tego wniosek, że sobie nie poradzę:cry:xDxDxD
    A skoro nie mam się co brać za event :cry:to chociaż na targu podziałam. O jakie ceny pikne, łoj pikne:inlove:

19. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Być może. Zwykle w całym evencie można było wygrać do 100 tys SG.
    Tym razem poszaleli, ale fakt zwierza dużo do oddania, poza tym cennego zwierza.

Chciałam zrobić event w kilka minut, niestety zabrakło królików.
    Jednak nubloni mnie obsypali SP (ponad 100 jednostek od nich dostałam), 300 zostało z ostatniego BB, trochę wyciągnęłam ze spółdzielni, resztę dorobiłam i tak mam 700 SP.

Na BB skończę event, choć wtedy to w głowie mi inne rozrywki niż Farma.

20. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Witaj :)
    Na chwilę tworzenia poradnika informacja nie była potwierdzona - nie wiedzieliśmy czy i ewentualnie kiedy zagrody zostaną wprowadzone do Warsztatu.
    Z tych powodów nie chciałyśmy wprowadzać zamieszania wprowadzając niesprawdzone dane do FAQ.
    Na chwilę obecną wiemy już, że zagrody neonowe będą widoczne i możliwe do wyprodukowania w warsztaciku po zakończeniu eventu.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.