Event Neonowe zagrody

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 17 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Targ ma 21. Do 21 poziomu brakuje mu tylko tysiąc PD. Chciałam podesłać mu muffinkę, ale wcześniej wysłałam mu skrzynkę i prezenty na dzisiaj wykorzystałam :p Ale spokojnie dzisiaj zdobędzie :) Jutro i pojutrze dostanie ode mnie galaretki, więc teraz tylko czekać na BB xD
    Raczej z kosmosu, bo do neonków pasują :p Zwierzaki hoduje, ma kilka zagród wystawionych, a w międzyczasie czyści łąkę, żeby szybciej paszę robić ;)
    Ja evencik robię cały, u niego wystarczy połowa i będzie zadowolony :p

2. Sekme

Sekme Generał forum

21 to niestety nie u mnie, ale może ktoś inny się znajdzie z tego targu.
    Niech gromadzi SG, jeśli w weekend dadzą BB, kolorowe stanieją i da radę.

To on jeszcze nie posprzątany na łące?... To sąsiadów potrzebuje, a nie perfum :)

Też robię event, komplikacji żadnych nie przewiduję, a ino same przyjemności i zarobek :)

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Posłałam placek z ciasta francuskiego,powodzenia mu życzę

4. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Dzięki za info. Jestem o 1,5 mln SG bogatsza:):)xDxD

5. Sekme

Sekme Generał forum

Nie ma za co :)

zonaania2122 i wolf031973 lubią to.
  6. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Mam nadzieję, że poinformowałaś kurczaczka, że zostanie zasypany, bo się lekuchno zdziwi xD
    Produkcja kur u mnie idzie pełna parą :p

Dostał już quiche więc o poziom sie nie martw, galaretę mu podrzuć ;)

7. godia17

godia17 Fanatyk forum

Ja jestem...ja mogę :) Niech wystawi na maxa ...tylko nie miliony ton bo" biedna bidulka jestem" :cry: Witam sołtysa :)
    Ciężko będzie zrobić event bo ta ciągła niesprawiedliwość;):pxD

8. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Sąsiadów już szuka, brakuje mu połowy, więc za chwilę powinien mieć uporządkowaną :)
    Jesteście niesamowite :inlove::inlove::inlove: Naprawdę jest w szoku, że tyle osób jest gotowych pomóc młodym Farmerom i ślicznie Wam dziękuje :inlove:
    A tak w temacie, to nadal czekam na BB xDKrólików mało, ale paszy dużo, więc coś się jeszcze wyhoduje :p

9. madzika2

madzika2 Mieszkaniec forum

Nie rozumiem tego narzekania, event łatwy, przyjemny, w sumie za wiele inwestowanie nie wymaga, a choćby nawet po to jest targ by zarabiać. Przecież jak się klonuje to zawsze jakieś nadwyżki zostają.

Sprawdziłam to co mam w stodole bo chomik ze mnie, jak mi cena nie odpowiada to trzymam, a nóż się przyda ;) i tylko trochę królików mi zabraknie, ale już zagrody stoją ;) Czasu sporo jest to i wyprodukować można :D

10. Saygon25

Saygon25 Forumowy żółtodziób

Dziękuję serdecznie Gosiu :)

O kurczaczek :eek: Dzięki bardzo Tyle PD :eek: Masakra :D Nie wiem jak się odwdzięczę ;)

Dzięki Wam na pewno uda mi się zdobyć neonową zagrodę.

11. godia17

godia17 Fanatyk forum

Saygon25
    Sowe odbierz i odpisz :)
    Event super i fajne nagrody:music:

Sekme, gosiagosia60 oraz MOD_Cookie* lubią to.
  12. *galinka*

*galinka* Stały bywalec

To ja też trochę prywaty wysyłajmy wszystkim sąsiadom poniżej 20 poziomu,dajmy szanse i innym.prawda MOD_Cookie

13. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Zbieraj perfumki i działaj, jutro będzie taka sam rundka :)
    powodzenia i trzymam mocno kciuki :)

14. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Staram się pomagać, w końcu każdy z nas kiedyś zaczynał :p Chociaż i nawet na moim poziomie czasami czegoś brakuje xD Ale przynajmniej eventy kończę bez pośpiechu :)
    Jeszcze raz wszystkim ślicznie dziękuję za pomoc :inlove:
    Mam nadzieję, że tak jak zawsze BB oraz wyprzedaż pojawią się w weekend, więc do tego czasu Saygon powinien wyhodować zwierzaczki :) U mnie zapas SP ponad 400 i cały czas produkuję, więc FL zachowam na TSy :)

kybek93, godia17 oraz gosiagosia60 lubią to.
  15. nonames33

nonames33 Naśladowca mistrzów

ceny kozy 100% w gore
    kury 150%
    krolik 200%

w sumie 3,5 mln wystarczyło by dokupić brakujące potrzebne zwierzaki

16. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Trochę placków jeszcze mam...;)
    Nie ma sprawy,jutro też poleci :) A w temacie,żeby nie miała Ciasteczko roboty,to,co już wydałam na kolorki,na zwykłych mi się prawie zwróciło :p A jeszcze jutro też jest dzień handlowy...xD

zonaania2122, godia17 oraz MOD_Cookie* lubią to.
  17. Sekme

Sekme Generał forum

Wystarczy, że będziesz świetnie się bawił i "wyrośniesz" na fajnego członka naszej farmerskiej braci :)
    Trzymam kciuki za event i za szybki rozwój farmy! :)

Aha, i oczywiście zapraszam do wątków poradnikowych (Nieoficjalny Poradnik, Sianogrosze, Bahama itp.), poprzeglądaj je od początku, a znajdziesz multum porad, jak szybko i sprawnie zarządzać gospodarstwem :) W razie pytań pisz śmiało.

Cookie, bo my z otwartymi ramionami przyjmujemy nowych, sympatycznych farmerów :)

18. ShakeWave

ShakeWave Wyjątkowy talent

Event zapowiada się ciekawie, aczkolwiek chyba mi się dużo zrobić nie uda :(. Nie mam za co kupować, dorobię w zagrodach ile się da, ale będzie słabo :(.

19. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Przy Was zostanę bezrobotna i wizyta w PUP-ie mnie czeka xD Kolorków nie kupuję, wolę sprzedać, bo ceny tak jak i za zwykłe zwierzaczki są okropne :eek: Więcej SG dla mnie :music:
    Poradniki oficjalne i nieoficjalne podsyłam, mnóstwo pytań zadaje, więc chce się uczyć ;) A to znaczy, że zostanie z nami na dłużej :D

20. wolf031973

wolf031973 Książę forum

To może wierszyk na pociechę?
    Leć, hoduj kury i głowa do góry.:);)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.