Event Neonowe zagrody

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 17 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Informacja o pnączu znajduje się w poradniku :) Proszę: >>klik<<. Rząd ten daje następujący bonus:

eliza9070 lubi to.
  2. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hej,
    skończyłam wieczorem, pierwszego dnia... i przypomniało mi się jak to ongiś "darłam szaty" po zmianie grafiki motylarni i drzew... te "neonówki są po prostu ohydne... tak jakby, nie można było wprowadzić, kilku zmian, do różowych ulepszeń / kozy, króliki są wg mnie paskudne/
    Nie da się na to patrzeć, zasłonić też nie ma czym... Ohyda. I tak wejścia na farmę z 2 zmniejszyłam do 1,5 dziennie / jednym okiem tylko łypie, stąd pół/

Ostatnie edytowanie: 24 sierpnia 2015
  3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

mi z kolei baaardzo sie podobają...nie mogę przestać na nie patrzeć :D moje ulubione kolory :)

4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Mi też się podobają - takie odleciane:D Mogliby wprowadzić kolejne. Jeśli kiedyś będzie mi smutno, to wyciągnę teleskop, poustawiam neony, włączę animacje i będę się chichrać sama do siebiexD

5. daro3575

daro3575 Forumowy żółtodziób

Jak miło gdy kogoś cieszy tak niewiele. Zagrody są porażające.

sproketh i NASTKA.BURAN lubią to.
  6. NASTKA.BURAN

doceniam poczucie humoru, tylko, że mnie już oczy bolą.
    W sumie najbardziej wkurzający jest brak ciągłości. fioletowe, ciut inne niz różowe. i tyle by wystarczyło.

eliza9070 i zonaania2122 lubią to.
  7. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Hej!
    Oj tam! Nie ważne jak wyglądają, tylko co dają. Ja ustawiłem w najciemniejszym kącie farmy. Niestety nie da się ukryć, dają po oczach...
    Czarny bez xxl, brzoskwinia xxl lub drzewo jajeczne xxl są na tyle wielgachne, że trochę to zasłonią, jak się obstawi dookoła [​IMG]

8. NASTKA.BURAN

Hej Eliza T., dają, fakt... ale 1 sztuka? bo będzie na nie szlaban, jak na mega zagrody... i tu znika ich większa przydatność.

... mykam zadbać o własna urodę... żeby nie straszyć, jak ten neon..

eliza9070 i zonaania2122 lubią to.
  9. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Jedna, to na zachętę, później będzie je można sobie wyprodukować w warsztaciku i rozneonić całą farmę... [​IMG] [​IMG]

10. janczurka

janczurka Stały bywalec

a jaki teleskop i do czego służy, podpowiedz proszę?
    też bym sie pośmiała chętnie:)

11. Proszę ...TABELKA...tam znajdziesz informacje o teleskopie i przypominam że tutaj rozmawiamy o neonowych zagrodach :)

12. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

Juz mozna je sobie wybudowac lecz nie tak hop bo złotej kury , królika wielkanocnego czy tez kozy zrzedy dotad u siebie nie widziałem -.-no i zapewne długo jeszcze to nie nastapi ;):p.

eliza9070 lubi to.
  13. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Zamykamy, dziękujemy za dyskusję

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.