Event Neonowe zagrody

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 17 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alekar

alekar Chodząca legenda forum

ja wystawiłam zagrody i hoduję, hoduję.... narazie nie mam co rozmnażać :(

2. oskitom

oskitom Młodszy ekspert

Event ukończony. Itemy stoją na cudownym w pnączu. Czas na konia Picasso do spółdzielni.

3. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

Skończyłam. 18 SP zostało mi tylko. Wydany jakiś 1 mln SG. A okazuje się, że to pnącze nie powala.

kotwbutach., Anetta41 oraz zonaania2122 lubią to.
  4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja juz jestem posiadaczką nowych pięknych neonowych zagród, które stoją juz na farmie :) teraz jeszcze kury i króliki mi zostały do oddania żeby zdobyć pnącze, ale SP mi się konczy....moze wysle smsa potem, albo cos wyskrobie z misji, ewentualnie kupie i sprzedam :p zobaczymy ;)

5. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Neonowe zagrody hmmmm cóż za szał, zwłaszcza te głośniki. BP widać zatrudnia same dzieci :) nie narzekam tylko mogliby podkolorować podstawy zagród zamiast wymyślać bajkowe stwory.

kotwbutach., Anetta41 oraz NASTKA.BURAN lubią to.
  6. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Myślałam że się uda zdobyć ledwo neonowe zagrody, a tu proszę koniec eventu:D
    Może pnącze nie powala ale pozwala iść do przodu choćby małymi kroczkami8) Neony super bo dają dużo zwierza:inlove:
    Powodzenia tym co jeszcze walczą:)

7. aniasz_33

aniasz_33 Forumowy żółtodziób

dzień dobry , event zakończyłam ale nie mam trampoliny pozostałe dwa itemy osadzone a brak mam tej jednej gdzie szukać trampoliny

8. Wyloguj się i zaloguj ponownie powinna się wtedy pojawić :)

kotwbutach. lubi to.
  9. aniasz_33

aniasz_33 Forumowy żółtodziób

a jak się pisze do pomocy technicznej bo dalej nie mam trampoliny

kotwbutach. lubi to.
  10. Proszę ....POMOC TECHNICZNA ....:)

kotwbutach. lubi to.
  11. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Pnącze aktywne. Jednak wolałam oddać miniaturkę i śnieżnego, bo choć to nadpłata PD to .... lepiej mieć zysk w SG ze sprzedaży niższego zwierzaxD . W kozach nie przepłaciłam.
    Event fajny bo można jednak pokombinować, a .... siać ciągle tego samego nie trzeba.

12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

wczoraj wieczorem zakończylam event ;) nie było ani lekko ani ciezko :p ale SP troche mi poszło.
    pobawiłam sie kukułkami i pandami i owieczkami troche, ale nic ciekawego nie wyszło. 6 niemowlaków i 2 tańczące mi wpadły wiec powoli to przodu z zamkami :p SP brak, czekam na kolejny BB i kolejny event :)

kotwbutach., Anetta41 oraz zonaania2122 lubią to.
  13. pablo101

pablo101 Okazjonalny autor

witam,gdzie znajde wartosci zwierza,bo niewiem jakie mam kupic a mam malo sn,pomozcie moze ktos wie ile ma krolik,koza i kura,kolorowe

kotwbutach. i Anetta41 lubią to.
  14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W poradniku : >>>EVENT: Neonowe zagrody znajdziesz tabelki.

kotwbutach., Anetta41 oraz eliza9070 lubią to.
  15. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

jednak się skusiłam i zadanie zakończyłam
    pnącze działa już

a i coś zwierzaków zostało jeszcze w stodole

niestety standardowo, nic wyższego nie udało mi sie wymiksować, ale lepszy rydz niż nic

powodzenia tym którzy jeszcze walczą i gratulacje dla tych ci już skończyli

16. Sekme

Sekme Generał forum

Mała podpowiedź dla tych, co jeszcze nie skończyli eventu.
    Ostatnie 3 zadania (na niektórych targach pewnie nawet 4) taniej jest zaliczać kurkami miniaturkami, królikami śnieżnymi i latającymi kozami. Zaoszczędzicie sporo SG.
    Uwaga: Zanim to zrobicie - policzcie!

Ostatnie edytowanie: 23 sierpnia 2015
  17. atunad100

atunad100 Czeladnik forum

Witam, a ja dalej walczę, właśnie kupiłam parę walizek i dostałam paszę, do zapłaty pół kurek i całe króliki na pnącze. Mam nadzieję, że się uda. Pozdrawiam

18. alusia-milusia

alusia-milusia Stały bywalec

Dokoncz zadanie z kozami

19. kotwbutach.

kotwbutach. Aktywny autor

Witam
    Pnącze działa już od soboty, a ja nawet wyjechałam na 2 dni na działkę. xDxD

0olimpia0, zonaania2122 oraz jolantos lubią to.
  20. karolinek1

karolinek1 Forumowy żółtodziób

co daje pnącze???

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.