Event Neonowe zagrody

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 17 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

mnie też się podobają:D
    zmykam spać,dobranoc:D

Anetta41 lubi to.
  2. Luna11.11

Luna11.11 Aktywny autor

Witam wszystkich ,
    Agato, nie przejmuj sie opisem u Niemcow. Oni i tak wszystko bardzo szczegolowo pisza.
    Inaczej nie polapali by sie we wszystkim. U nas jest mniej i wszystko jest jasne.
    A o neonowych zagrodach moze jeszcze napisza jak: przyjdzie na to czas, przyjdzie czas,przyjdzie czas
    na spacery w letnia noc. Ale najpierw sprawdz........ a pozniej bedziemy wolac. Hi, hi, hi :D

Jeszcze chcialam dodac, ze z eventem mam spokoj. Pnacze nawet ladne,
    ale zagrody sa na pierwszym miejscu. Szkoda ze mozna tylko po jednej wygrac.
    Jednak jestem chyba zbyt zachlanna albo zbyt fajne sa.

Serdecznie wszystkich pozdrawiam, kolorowych snow zycze i zakonczenia eventu.

3. elizabetha11

elizabetha11 Okazjonalny autor

A ja se darowałam na razie event i wykorzystałam szał zakupowy jaki zapanował na rynku.Co prawda zapasy nie były duże ale ponad 6mln. SG wpadło;)Do końca eventu zostało troszku czasu więc może uda się co nieco zdobyć:music:Przynajmniej banany bo strasznie kuszą:inlove:Powodzenia wszystkim hodującym, krzyżującym i walczącymxD

azikowo i Anetta41 lubią to.
  4. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

zagrody neonowe zgarniete , do zlotych bananow,etemy i pnacze tym razem mnie nie interesuje ;]

5. pppppp26

pppppp26 Forum Pro

Doberek
    BB będzie jeszcze na 99% i to dłuższy
    U mnie po evencie i za dużo nie klonowałem choć dwie godzinki BB załapałem
    Szkoda mi było SP na klonowanie kur to dałem komuś zarobić :)

6. stokrotka0209

stokrotka0209 Aktywny autor

Udało się event skończyc, jak będzie jeszcze BB to pasza się kręci z turbo młyna i może jakieś miksy porobie, hehe. Pozdrawiam wszystkich :)

7. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No to chyba tylko ja nie skończyłam tego eventu.;) Gratuluje zwycięzcom.:inlove:
    Zostało jeszcze 125 godzin, więc może jednak dam radę.

Anetta41, kybek93 oraz zonaania2122 lubią to.
  8. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Mi starczyło i na event i na handel,zarobiłam 23mln wiec uwazam event za super.Zastanawiam sie czy inne zwierzaki tyz bedą miały tą mozliwosc i od razu przeglądnełam stodołe i po drobnych uzupełnieniach mogą dawać;)
    Zyczę innym tyż fajnej zabawy, duzych zarobków i szybkiego skonczenia eventu:)))

Anetta41, kaska860 oraz gosiagosia60 lubią to.
  9. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Dasz radę, event prosty.
    Wczoraj wróciłam z pracy i zrobiłam w 5 minut, łącznie z zakupami na targu - nie chciało mi się czekać.
    Teraz troszkę sprzedaję zwierza tego co mi zostało i co udało mi się w końcówce BB sklonować

10. .kotek999.

.kotek999. Zaawansowany

Nie przejmuj się, ja też nie skończyłam jeszcze eventu - czekam..., na razie trochę na targ wystawiam, a później pomyślę mam jeszcze sporo czasu:)

Anetta41 i Frytka2012 lubią to.
  11. amber♥

amber♥ Komandor forum

Event fajny - miałam trochę tego zwierza więc za dużo nie musiałam klonować...neonowe zagrody - masakra :p:wuerg:..nie pasują mi nijak do całokształtu farmy ..:( za bardzo mi to śmierdzi fantasyramą ( chociaż nie gram ) xDxD..na razie je wystawiłam bo ekonomicznie opłacalne ..- ale po evencie w pasku znajdą swoje miejsce - nie podobają mi się ..:oops:

12. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

Zawsze można je wymienić na GT.

Anetta41 i amber♥ lubią to.
  13. ifff_78

ifff_78 Zaawansowany

zagrody neonowe zdobyte, pnącze też, cena królików powalająca na targu ale za to qupa już dawno nie było tak tania:p

Anetta41 lubi to.
  14. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Ja już po, więc i tu kilka wniosków.
    Event łatwy, dla tych co czytują zgaduję i umieją z tego wyciągać odpowiednie wnioski był nie tylko łatwy ale i szybki.
    Bez wykorzystywania choć jednej sztuki Super Paszy można było ten event zrobić, zakończyć w kilka minut.
    Jest też jeszcze jeden pozytyw - ten event to najlepsza możliwość szybkiego zarobku, zarówno dla koneserów jak i dla początkujących. Kury każdy może hodować, zwykłe chodziły nawet po 1500 tys, a najniższe brązowe nawet za 20 tys.

Tylko cena chutneya spadła.
    Tak sobie trochę policzyłam:

4 kurniki - 880 SG
    4 pasze dla kur - 1052 SG
    Wyprodukowanie 4 kur zajmuje trochę ponad godzinę.
    Wrzucamy kury do oazy i otrzymujemy 1 brązową.
    Brązowa na targu kosztuje u mnie 18 tys SG.
    18 tys - 880 - 1052 = 16068 SG czystego zysku.
    Celowo nie liczyłam kosztu perfum i galaretki bo to można za darmo od sąsiadów dostać.
    Godzina na kury, dwie super pasze i ponad 16 tys zysku.

Wniosek: Najlepszy event dla początkujących. I oni mogli się sporo obłowić nie mając dużych zapasów.

Ostatnie edytowanie: 20 sierpnia 2015
  15. komputerowiec1997

komputerowiec1997 Czeladnik forum

Dla mnie event trwa trochę za długo, 4 dni by wystarczyły :) Ja już mam co chciałem (zagrody), bo chodziło tylko o oszczędzanie miejsca.

16. Dinos-Rabbit

Dinos-Rabbit Czeladnik forum

Ładne te zagrody ale myślę po ile będą na G&T jak będą budowane z największego zwierza

17. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Dla ciebie może i tak ale dla innych w sam raz , jedni skończyli event wczoraj inni zaś skończą jutro a reszta rozpocznie sobota - niedziela nie każdy ma czas zrobić go zaraz po starcie lub w tym samym dniu:p. Ja czekam do jutra i dalej się będę grał bo dzieki BB mogę zrobić misje ,które wymagają dużego nakładu SG a zarobić na kolorowych zwierzakach można najwięcej własnie w "okresie" trwania BB.:p

18. 7sarenka

7sarenka Czeladnik forum

U mnie na targu królik śnieżny za 450 tyś, a królik straszący za 600 tyś :D
    A w temacie: nie mam żadnej zagrody różowej, ani czerwonej, pomarańczowych mogę policzyć na palcach jednej ręki, ale ... mam trzy neonowe. :D To się nazywa paradoks :D

Anetta41 i bari06 lubią to.
  19. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Ty już masz , inni nie mają, wakacje trwają, choć nie wszyscy z nich w tym samym czasie korzystają. Dobrze, że 4 dni i dobrze, ze kolejne BB już tuż, tuż. Więcej farmerów ma szanse coś zdobyć.
    Ja mam na razie kozią trampolinę i 5 bananów. Mogłabym mieć więcej, ale.... dotrzymam towarzystwa tym co nie skończyli albo i ... nie zaczęlixD

20. wolf031973

wolf031973 Książę forum

O ile będzie można je wymieniać. BP lubi blokować nowości.8)

Anetta41 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.